מיני קונוסים במילוי שמנת
- מתאים ל: 6 מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
השף קונדיטור סער גל עוז מ'מכללת השף' מציע שני מתכונים מפנקים במיוחד לרגל שבועות:
מרכיבים
אופן ההכנה
1 . להפשיר את הבצק בטמפרטורת החדר. לחתוך את הבצק לפסים שווים של שלושה ס'מ רוחב
ולגלגל אותם על הקונוסים, כאשר בכל סיבוב יש לעלות ס'מ אחד על הסיבוב הקודם.
2 . להבריש את הבצק קלות עם הביצה הטרופה. להניח על תבנית אפיה ולאפות במשך 10 דקות על
חום של 200 מעלות או עד קבלת צבע חום בהיר.
3 . להוציא מהתנור ולתת לקונוסים להתקרר.
4. להקציף את השמנת עם אבקת הסוכר, לשלוף את הקונוסים מהבצק ולהזליף לתוכם את השמנת.
- מתאים להכנה עם ילדים
- מתאים להגשה לילדים
- צמחוני
- כשר