רוטב סלק וגבינת עיזים
- מתאים ל: 3 מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לרוטב סלק וגבינת עיזים ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 2 סלקים אפויים כשעה וחצי ב200 מעלות, מקולפים וחתוכים
- 4 שיני שום כתוש
- 1 חב שמנת מתקוה
- 100 ג פטה עיזים מגוררת
- 100 ג שקדים קלויים
- כף חמאה
- 2 כפות יין
- מעט טימין
- קורט סוכר, פלפל, מלח
אופן ההכנה
1.מחממים מחבת, מוסיפים חמאה, שום ומזהיבים.
2.מוסיפים את הסלק, טימין ומעט סוכר, מערבבים
3.מוסיפים את היין, מאדים מעט
4.מוסיפים את השמנת, מבשלים כמה רגעים בחום נמוך, מערבבים ומתבלים תוך כדי
5.מסננים את הרוטב
6.מערבבים את הפטסה עם הרוטב.
7.בצלחת, מניחים מהפסטה עם הרוטב, פירורי פטה מלמעלה, וליד- את הסלק עם השקדים
המתכון באדיבות
|
סדנת קוק סטור
קרליבך 15, תל אביב
הצג טלפון
03-6241049
|