שיפודי ביבי תפו"א וארטישוק ברוטב יין אדום
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
באדיבות השפית גלי ברמן
לבשל את התפו"א במים רותחים כ15 דקות
לבשל במים רותחים את הארטישוק ל10 דקות
לחתוך לרבעים
לשפד את התפו"א והארטישוק
להניח על תבנית עם נייר אפיה
לאפות בתנור למשך 15 דקות
למרוח ברוטב ולאפות עוד 10 דקות.
לרוטב היין
במחבת לטגן עם שמן זית את הבצל עד הלבנה.
להוסיף את יתרת המצרכים חוץ מהקמח ולבשל כ10 דקות
להוסיף את הקמח בערבוב תמידי עד להסמכת הרוטב.
מרכיבים
- 1 שקית בייבי תפו"א
- 1 שקית לבבות ארטישוק
- חצי כוס סוכר
- שיפודים
- לרוטב היין:
- 1 בצל קצוץ דק
- 1 כוס יין אדום
- כפית סוכר
- 2 עלה דפנה
- 1 פלפל אנגלי
- 2 כפות קמח
אופן ההכנה
לבשל את התפו"א במים רותחים כ15 דקות
לבשל במים רותחים את הארטישוק ל10 דקות
לחתוך לרבעים
לשפד את התפו"א והארטישוק
להניח על תבנית עם נייר אפיה
לאפות בתנור למשך 15 דקות
למרוח ברוטב ולאפות עוד 10 דקות.
לרוטב היין
במחבת לטגן עם שמן זית את הבצל עד הלבנה.
להוסיף את יתרת המצרכים חוץ מהקמח ולבשל כ10 דקות
להוסיף את הקמח בערבוב תמידי עד להסמכת הרוטב.
המתכון באדיבות
|
בית ספר לבישול ספייסס
קהילת סלוניקי 11, הדר יוסף, תל אביב
הצג טלפון
053-8094618
|