מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני עוגיות> עוגיות שיבולת שועל

עוגיות שיבולת שועל

עוגיות שיבולת שועל

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לעוגיות שיבולת שועל ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

מחממים תנור מראש ל- 180º
מערבבים חמאה, סוכר, ביצה, מים, תמצית וניל - עד לתערובת חלקה
מוסיפים קמח ומלח
מערבבים
מוסיפים שיבולת שועל ואגוזים
מניחים בעזרת כפית על התבנית
אופים כ-15 דקות או עד להזהבה



תגובות

  1. עוגיות שיבולת שועל סיגל (11/01/2004 22:53:00)
    עוגיות מצוינות, פעם ראשונה שאני אופה עוגיות עם קמח מלא ושיבולת שועל
    אין מילים, ממש טוב
  2. יוצא מדהים - וניסיתי הרבה מתכונים איריס (06/12/2004 19:47:00)
    מניסיון- זה המתכון הכי טוב. ניסיתי כמה, אז חבל על החומרים שלכם. זה המתכון.
    תהנו.
    בתאבון.
  3. עוגיות ממש טעימות עידית (29/01/2006 13:43:00)
    הכנתי את העוגיות אבל לא היה לי קמח מלא אז הכנתי עם קמח רגיל ויצא פצצה ובנוסף לפעם הבאה אני חושבת להוסיף גם צימוקים ושוקולד לבן ושחור וניראה שיצא סוף הדרך.
    מומלץ. וקל להכנה.
  4. עוגיות שיבולת שועל מצויינות מיטל (20/02/2006 15:06:00)
    מומלץ ביותר.
    התערובת לפני האפייה כל כך טעימה שאכלתי לא מעט עוד לפני ששמתי בתבנית.
    שמתי סוכר לבן כי לא היה לי חום וגם לא הוספתי אגוזים כי לא היה לי. ועדיין יצא טעים. אבל בטוח שעם 2 התוספות שהחסרתי יכול לצאת יותר טעים.
  5. עוגיות שיבולת שועל סוזאנה (14/05/2006 23:36:00)
    עוד לא אפיתי ,אולם בחרתי את המתכון הזה מבין 15 מתכונים של שיבולת שועל, כיון שיש בו גם נוזלים ,ביצים בקיצור, כל התוספות האפשריות,מחר אני מתכוננת לאפות אותן,אני בטוחה ב-100% שזה יצליח ויהיה טעים. לאחר האפייה תקבלו עידכון.
  6. חוות דעת על המתכון שלכם סוזאנה (15/05/2006 22:09:00)
    אכן הבטחתי אמש שאעדכן אתכם לגבי עוגיות שיבולת שועל.לא תאמינו ,אפיתי ע''פ המתכון שנתתם-לא רק שיצאה כמות נכבדה של עוגיות יפות למראה גם טעימות מאוד .(הוספתי גם גביעי נייר)תודה לכם...
  7. שמן במקום מרגרינה/חמאה יפה (21/05/2006 16:37:00)
    אני מעוניינת להשתמש בשמן במקום מרגרינה/חמאה, האם מישהו יודע לאמר לי מהי הכמות לאחר ההמרה ? תודה מראש.
  8. התעוררה בעיה קטנה נועם (23/11/2006 22:27:00)
    1) העוגיות יצאו טיפה רכות..ולמרות שחיכיתי שישחימו טיפה
    2)היה ממש קשה לערבב את הכול אז הוספתי טיפה מים,האם זו הסיבה אולי?
  9. עוגיות מדהימות! שתי הערות סימי (05/12/2006 12:16:00)
    אחלה עוגיות, כל מי שטועם רוצה עוד!
    א. מנסיון ראיתי שעדיף להוציא אותן בזמן מהתנור, גם אם קצת רכות. הן מתקררות ומתקשחות. אחרת הן נהיות קשות מאד.
    ב. את האגוזים החלפתי בשוקולד צ'יפ רגיל ולבן (חופן נדיב מכ''א). מעולה...
  10. לא רע אבל לא מדהים... אלונה (31/01/2007 17:24:00)
    הוספתי קצת קוקוס ושוקולד צ'יפס. יצא ממש נחמד אבל לא מדהים כמו בתגובות.
  11. במקום סוכר שמתי סילן ישראל (15/05/2007 17:20:00)
    ויצא מצוין ובריא יותר
  12. אחלה מתכון - אפשר גם לשדרג אחת שמבינה (09/09/2008 14:22:00)
    ע''י הוספת 50 גר' שומשום (מוסיף מאוד) וכפית מחוקה קינמון.
    להכין את העוגיות מכמות של פחות מכפית כי הם מתפשטות באפיה.
    טיפ מקצועי - מי שרוצה ''לייבש'' את העוגיות אפשר לעשות זאת בחום של 110-120מעלות למשך רבע שעה. חום כזה לא אופה את העוגיות יותר אלא רק מוציא מהן את הנוזלים מה שגורם להם לפריכות ולהשמר זמן רב יותר.
    באמת מתכון מוצלח וקל להכנה.
    תודה
  13. אפשר בבקשה להוסיף תמונה של העוגיות? שני (28/12/2008 12:20:00)
    לא רשום כמה מעלות לאפות!!
  14. עוגיות טעמיות מאוד בתיה (24/08/2009 09:52:00)
    הוספתי כף גדושה של טחינה גולמית , מעט צימוקים ושקדים
    טעים מאוד ותודה על המתכון...
  15. נהדרות רותי (24/04/2010 19:25:00)
    יצא טעים להפליא למרות שסטיתי מהמתכון המוקרי. החלפתי כוס סוכר בכוס סילן. במקום חמאה השתמשתי בחצי כוס שמן קנולה. הוספתי חצי כוס טחינה גולמית.
    את התערובת מזגתי למנג'טים. בפעם הבאה אאפה כעוגה ואחתוך אחרי.
    180 מעלות זה חום גבוה מדי, אפיתי ב 160 .
    תודה על המתכון
  16. יצא ממש טעים! עם כמה תיקונים משלי פני (26/10/2010 19:21:00)
    המתכון ממש הציל אותי, ובתור אחת שלא מרבה לבשל ולאפות אבל עדיין אוהבת לעשות את זה - הוא היה מושלם (:
    הכנסתי טיפה טיפה שינויים:
    *במקום כוס וחצי סוכר חום הכנסתי כוס אחת של סוכר לבן
    *במקום קמח מלא - קמח רגיל
    *במקום תמצית וניל שלא הייתה לי, הכנסתי שקיק אחד של סוכר וניל.. בדיעבד יצא שהרגישו אותו יותר מדי אז לפעם הבאה אני חושבת שאכניס רק חצי שקיק.
    *אפיתי בטמפרטורה של 170 מעלות במקום 180, כי כפי שכתבו בתגובות - 180 נשמע קצת יותר מדי.
    *שמעתי בעצת אחד המגיבים וייבשתי את העוגיות במשך 8 דקות (לא 15) בטמפרטורה של 110 מעלות, יצא פריך וטעים ממש!
    *לא השתמשתי באגוזים כי יש לנו אלרגיה במשפחה, אבל אני לא חושבת שזה פגע איכשהו במתכון.

    לחובבנים כמוני - קשה לערבב את זה בכל השלבים, אל תמהרו להכניס מים! זה פוגע בפריכות. ואל תוציאו ישר אחריי 15 דקות, תנו לזה להזהיב טיפה.

    תודה רבה רבה על המתכון ובהצלחה למכינים! (:
  17. מתכון מעולה, להלן שדרוגון מיכל (08/06/2012 14:37:00)
    מכיוון שיש לי ילדים קטנים (וחוץ מזה לא היה לי בבית), לא שמתי אגוזים, אלא פתיתי שוקולד. הילדים אמרו שזה יותר טעים משוגי!!! בקיצור, זה הפך לעוגיות השבת הקבועות שלנו. תודה על המתכון.
  18. מתכון מצוין הילה, תל אביב (15/11/2012 17:58:00)
    ניסיתי. עובד. לא יכולה להפסיק לאכול.
    לקחתי מכאן כמה המלצות: את החמאה המרתי ב3/4 כוס שמן, במקום תמצית וניל שלא היה לי הכנסתי 1/2 שקיק סוכר וניל וללא אגוזים או תוספות. בסוף האפיה הורדתי את הטמפ' ל-100 מעלות והשארתי בתנור לעוד 15 דק יצא מעולה וטעים, כבר אמרתי??