קפה חלב קוקוס
- מתאים ל: 8 מנות
- זמן הכנה: כשעה
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
קפה טרופי-אקזוטי סמיך,עם חלב קוקוס וגם הפרי עצמו.
מרכיבים
- 1 קוקוס שלם
- 2 כוסות חלב
- 4 כוסות קפה חזק
- 1 כף סוכר
אופן ההכנה
1. צרו חור בקוקוס כדי להוציא את החלב לסיר קטן.
2. אפו את הקוקוס בתנור בחום גבוה לכחצי שעה.
3. השתמשו בפטיש כדי לשבור את הקוקוס ולהוציא את בשר הפרי. טיחנו דק.
4. הוסיפו את הפרי הטחון והחלב לסיר (עם חלב הקוקוס)
5. חממו על אש נמוכה עד שנהיה סמיך/מוקרם.
6. סננו את הנוזל כדי להוציא את חתיכות הפרי.
7. הוסיפו את התבשיל החם לקפה והוסיפו סוכר.
לרוויה!
הערות
באדיבות חברת אמיגו קפה.
קישורים:קפה