בראוניז מפתיעים
- מתאים ל: 30 מנות
- זמן הכנה: כשעה וחצי
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
קינוח בראוניז משלושה סוגי שוקולד, עם חתיכות שוקולד שלמות ונמסות בפנים - בואו להיות מופתעים בכל ביס מחדש.
מרכיבים
- מצרכים:
- (מתאים לתבנית בגודל 20X30)
- 400 גר' שוקולד מריר
- 400 גר' שוקולד חלב
- 400 גר' שוקולד לבן
- 200 גר' קמח
- 200 גר' חמאה
- 200 גר' סוכר חום כהה
- 200 גר' אגוזי מלך קצוצים
- 170 מ''ל מים
- 4 ביצים
- 2 כפיות תמצית וניל
- שקית אבקת אפיה
אופן ההכנה
אופן הכנה:
1. שוברים את השוקולד, כל סוג בנפרד, לחתיכות קטנות.
2. מכניסים לקערה או למערבל מזון 200 גר' שוקולד מריר, 200 ג' שוקולד חלב ואת תמצית הוניל.
3. את השוקולד שנותר (200 גר' שוקולד מריר, 200 גר' שוקולד חלב, 400 גר' שוקולד לבן) מפוררים לחתיכות קטנות יותר ומקפיאים לפחות ל- 10 דקות.
4. מרתיחים בסיר קטן את החמאה, הסוכר והמים ושופכים את הנוזל הרותח על השוקולד הנמצא בקערה. מערבבים עד שמתקבלת תערובת אחידה.
5. מוסיפים לקערה את הביצים, אחת אחת. לאחר הוספה של כל ביצה מערבבים היטב את תערובת.
6. מוסיפים את הקמח ואבקת האפיה ומערבבים הכל לתערובת אחידה.
7.מוציאים את השוקולד מהמקפיא ומוסיפים לבצק, מוסיפים את האגוזים ומערבבים הכל. מעבירים את התערובת לתבנית ומכניסים מיד לתנור שחומם מראש.
8.אופים כ- 20-25 דקות בחום של 160 מעלות.
להגשה:
ניתן להפתיע ולהגיש חתיכת עוגה שחוממה מראש עם מעט גלידת וניל בצד, קריאות ההתפעלות יגיעו מיד עם הביס הראשון...
- מתאים להכנה עם ילדים
- מתאים להגשה לילדים
- כשר
המתכון באדיבות
|
מסעדת פורטבלו
הירמוך 1, בנין מול הצומת, יבנה
הצג טלפון
08-9330360
|