אספרגוס לבן על מרקחת כרישה וקסיס
באדיבות השף ניר צוק
13/03/2007
- מתאים ל: 1-2 מנות
- זמן הכנה: 15 דק
- רמת מיומנות: קל
מרכיבים
- המצרכים:
- 1 ק"ג כרישה קטנה
- 50 גר' חמאה
- 2 כפות סוכר
- 1/4 כוס קסיס
- 1 צרור אספרגוס לבן עבה
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1.בסיר קטן ממיסים חמאה ומוסיפים כרישה חתוכה דק, מאדים בחום נמוך כ- 15 דקות, מוסיפים סוכר וקסיס וממשיכים לבשל באש קטנה כ- 20 דקות נוספות.
2. בעדינות קולפים את האספרגוס מהחצי ולמטה, חותכים את 2 הס"מ התחתונים.
3.חולטים את האספרגוס במים רותחים ומומלחים כ- 2 דקות. מגישים מעל המרקחת, מתבלים במלח ופלפל.
המתכון באדיבות
|
מסעדת קורדליה
סמטת הזכוכית 1, פינת יפת 30, יפו
הצג טלפון
03-5184668
|