מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > תוספות > מתכוני אורז> אורז חגיגי בזעפרן, שקדים מולבנים, צימוקים ומשמשים מיובשים

אורז חגיגי בזעפרן, שקדים מולבנים, צימוקים ומשמשים מיובשים

אורז חגיגי בזעפרן, שקדים מולבנים, צימוקים ומשמשים מיובשים

מרכיבים

אופן ההכנה

אופן ההכנה

1) בסיר מתאים מחממים השמן ומוסיפים האורז ושאר המצרכים.

2) מערבבים היטב ומטגנים על אש בינונית מס' דקות עד שהאורז מלבין וממש חם.

3) מוסיפים 2 כוסות מים רותחים.

4) מערבבים וטועמים ואם צריך מוסיפים עוד מעט מלח.

5) מכסים ומאדים על אש קטנה 20 דקות, מכבים ומחכים עוד 10 דקות ואז מגישים.




קישורים:
שואו שף