עוף באגוזים
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: בינוני
מרכיבים
- 2501 גרם חזה עוף חתוך לרצועות או קוביות מושרה בתערובת קורנפלור
- 1 כוס קוביות כרוב
- 1/2 כוס בצל יבש חתוך לקוביות
- 1/2 כוס גזר פרוס דק
- 1/2 כוס פטריות חתוכות
- 100 גרם אגוזים ממותקים מוכנים לשימוש
- 2 שיני שום כתושות
- תערובת קורנפלור
- 3 כפות שמן לטיגון
- שמן שומשום
- תבלינים: 1 כפית של: מלח, סוכר, מונסודיום
אופן ההכנה
מחממים ווק עם השמן ומוסיפים את השום הכתוש, הבצל והגזר, מטוגנים קלות. מוסיפים את הכרוב, העוף והפטריות ומקפיצים 5 דק'. מוסיפים את שאר התבלינים ובסוף את תערובת הקורנפלור. מורידים מהאש, מטפטפים מס' טיפות שמן שומשום ומפזרים אגוזים מעל.
המתכון באדיבות
|
מסעדת יאן יאן
יפו 26, חצר המשטרה לשעבר, חיפה
הצג טלפון
053-8094360
|