פטוצ'יני פטריות יער
- מתאים ל: 4 מנות
- זמן הכנה: 45 דקות
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לפטוצ'יני פטריות יער ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 500 גר' פטוצ'יני
- 300 גר' פטריות יער
- 50 גר' חמאה
- ½ כוס פטרוזיליה קצוצה דק
- 1 עגבניה
- ½ כוס שמנת מתוקה
- 100 גרם גבינת רוקפור
- 100 גר' גבינת פרמזן מגוררת
- מלח ופלפל לפי הטעם
- 4 כפות שמן זית
אופן ההכנה
1. מבשלים את הפטוצ'יני ע"פ ההוראות.
2. בינתיים פורסים את הפטריות לפרוסות דקות, ומועכים את העגבניה.
3. ממיסים את החמאה עם השמן, מטגנים את הפטריות עד להזהבה ולאחר מכן מוסיפים את העגבניה.
מכסים ומבשלים 10-15 דקות.
4. מסננים את הפטוצ'יני ומוסיפים יחד עם השמנת וגבינת הרוקפור, מתבלים ומבשלים כ – 5 דקות.
5. מגישים עם פטרוזיליה וגבינת פרמזן