לרגל יום הפסטה שיתקיים ב- 25.10 חברת ישרקו חולקת מתכון לפסטה טיאטלה ביצים תרד ועגבניות שרי, עירית וגבינת פקורינו. קלה להכנה.
רכיבים:פסטת טליאטלה ביצים ותרד של אנייזי 250 גרם 350 גרם עגבניות שרי 100 גרם גבינת פקורינו עירית לפי הצורך1 שן שום35 גרם גבינת פרמזןשמן זית כתית מעולה לפי הצורךמלח ופלפל לפי הטעם
הוראות הכנה:יש לחתוך את עגבניות השרי לחצי ולטגן במחבת עם מעט שמן זית ושן שום.לבשל את הפסטה במים ובאמצע הבישול של הפסטה, יש לסנן את הפסטה ולהוסיף אותה למחבת.ממשיכים לבשל את הפסטה, מוסיפים מצקת מים רותחים ומתבלים במלח ופלפל.מוסיפים את גבינת הפקורינו המגוררת כדי להפוך את הרוטב לקרמי ומקשטים בעירית קצוצה.
בתאבון