מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מאמרים ראשיים > חדשות ואירועים> כתבה על חדשות מהמסעדות: פאלאס, טייגר לילי, הדגים עין גב והמטבח של רמה

חדשות מהמסעדות


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

חדשות מהמסעדות: מסעדת פאלאס היוקרתית בירושלים משיקה תפריט טעימות חדש, טייגר לילי התאילנדית של תל אביב מוסיפה ספיישלים מיוחדים לעונה החמה, במסעדת הדגים בעין גב דואגים גם לסועדים הקטנים ותפריט מדורה חדש במטבח של רמה

תפריט טעימות חדש בפאלאס
במלון היוקרה הבינלאומי והיחיד בירושלים, וולדורף אסטוריה, שוכנת מסעדת פאלאס המציעה חוויה קולינרית בלתי נשכחת בתוך מבנה היסטורי ובעל משמעות. השף, איציק מזרחי ברק, השיק בימים האחרונים תפריט טעימות חדש, בו שם דגש על מנות מוקפדות הנסמכות על המטבח הצרפתי עם השפעות של המטבח הים התיכוני המודרני. מה רקח השף? סשימי מוסר ים וסלמון, פילה מוסר ים על מחבת לוהטת, חזה ברווז צלוי, בטטה, עלי מנגולד, סלקים מקורמלים, בצלצלי אשלוט וקרם תפוזים עם ציר ברווז מצומצם, מדליוני אנטרקוט צלוי, תפוח אדמה מדורה, קונפי עגבניות, כרישה צעירה וציר בקר מצומצם וכמובן, קינוח מתוק המורכב משלושה קינוחים מיוחדים. עלות ארוחת הטעימות היא 280 ש"ח לאדם.

טייגר לילי לעונה החמה
טייגר לילי מביאה את כל הריחות, הטעמים והצבעים של תאילנד אליכם לצלחת. כל מי שנשבה בקסמו של המטבח התאילנדי ישמח לגלות כי כל המנות במסעדה הן אותנטיות וסוחפות. השף יניר גרין דאג לרענן את תפריט הקיץ של המסעדה עם מנות מיוחדות: ספרינג רול - דפי אורז במילוי חביתה תאילנדית, טופו מבושל בסויה, פטריות שיטאקי, נבטים, בצל ירוק, נענע וכוסברה, ועליהם רוטב צ'ילי ולימון; מיני ספריבס עם בצלצלי שאלוט, גזר וג'ינג'ר ברוטב שעועית שחורה, המוגשים על פאק בונג; חציל ופאק קנה - חצילים עם קנה, בצלצלי שאלוט, בוטנים ונבטים, ברוטב צ'ילי, תמרינדי ורוטב צדפות, מעליהם קריספי שום וצ'ילי מוחמץ. בנוסף, טייגר לילי היא המסעדה הראשונה שהחלה להגיש בירת Singha מהחבית, מדובר בבירת לאגר בהירה וחזקה יחסית המוצעת במחירים המתאימים לכל כיס.

בילוי עם ילדים בדגים בעין גב
במיקום מושלם, על המזרח שבקו החוף המזרחי של הכנרת, שוכנת מסעדת הדגים-עין גב. המסעדה עטופה בנוף מיוחד וקסום: הרים, מורדות העיר טבריה ותצפית לגליל הפורח והמוריק. במסעדה מגוון של מנות דגים טריים בגריל פחמים ובתנור, בטעם איכותי לצד סלטים טריים מתובלים, תוספות מפתיעות וקינוחים מפנקים. במיוחד לימי החופש הגדול דאגו במסעדה לתפריט מיוחד לילדים בו הם יכולים להנות מפיש אנד צ'יפס, פיצה מרגריטה, שניצל פילה סול, ספגטי ועוד.

תפריט מדורה במטבח של רמה
על רקע הרי יהודה המרשימים, עם אוויר צלול, תמצאו את "המטבח של רמה" המציע אוכל משובח מהמטבח הערבי עם השפעות מערביות מודרניות, מה שמציג דו קיום מוצלח. השף תומר ניב יצר תפריט מדורה בו הנתחים ניצלים מעל מדורה שנבנתה במיוחד לכך. כל הנתחים עברו תהליך של יישון והשרייה בשילוב של צמחי תבלין שנקטפו מגינת המסעדה. מה בתפריט? ברווז שלם על העצם (חזה) עם קרם דלעת, שוק טלה עם סלט פקוס על הגריל וקרם בטטה; ביצה 'מושלמת' וקרם חצילים ביוגורט, מוסר ים עם תפו"א ברוזמרין, אורז שחור בשמנת עזים ועוד שלל טעמים מיוחדים. תפריט המדורה מוגש בימי שישי ושבת בצהריים וערב. מומלץ לשריין מקום מראש.