דקה לפני שבועות, הזדמנות אחרונה לארוחת בשר גדולה, כאילו הייתם קניבלים. איפה עושים את זה? במיטב המסעדות, הכנו לכם רשימה
NG בר & בשר
כשאומרים ארוחת קניבלים, הכוונה היא בדיוק למה שמכנים כאן ב-NG "ארוחת ברברים": חבורה מוצלחת של חובבי בשר שמשאירה את הגינונים בבית ומתאספת סביב שולחנות גדולים. בלי מזלגות ובלי צלחות, אוכלים הכול בידיים: ברווזים צלויים שלמים, חזירון במייפל ותפוחים, שוקי טלה ענקיות, נתחי פילה על העצם, עם יין ובירה ללא הגבלה. תאמו מראש לפני שאתם מגיעים ללכלך את הידיים.
מיט בול
מסעדת מיט בול הביאה לראשון לציון את בשורת הבוצ'ר, שאכילתו מזכירה ארוחת קניבלים רעבים במיוחד. מדובר בתפריט מיוחד של נתחים מובחרים וגדולים ששוקלים לא פחות מקילוגרם, ונפרסים לעיני הסועדים על עגלת קצבים. מהחגיגה הזו אפשר ליהנות גם בבית, ולרכוש במקום בשרים לפי משקל להכנה בבית, וגם להשתמש בשירותי ה-TA והמשלוחים.
הדסון
הקניבלים של מסעדת הדסון ברמת החייל נהנים כאן מנתחי בשר שמגיעים לדרגת יישון אופטימלית: סינטה מנהטן, אנטרקוט, פילה, טי-בון, פורטרהאוס, ראמפ ופריים ריב. וגם – ביפבורגר קצבים שמוכן מ-250 גרם מנתחי הסטייקים של המסעדה, ואל חשש, אפשר לקבל אותו גם בלי הלחמנייה ו/או הירקות. עד כדי כך.
גשן
ועוד בשר תמצאו במסעדת גשן שבנחלת בנימין בתל אביב, שמציעה הרבה ממנו ובטעם טוב: כבדי עוף צלויים על פירות מקורמלים, צלעות כבש על פירה ירקות שורש ופריים ריב שמוגש עם פאפאס פריטס ושעועית ירוקה מוקפצת. אבל כדי ליהנות עד הסוף מאיכות הבשרים, מומלצת ארוחת הטעימות, שבה הבשרים מוגשים על גבי הגריל המיוחד של המסעדה.
מקום של בשר
הקניבלים שייכנסו
למקום של בשר בנווה צדק ימצאו פה את מבוקשם – בשר: אנטרקוט בגודל 450 גרם, סינטה ופילה. וגם – סטייקים על העצם, לאחיזה נוחה: טי-בון, פורטרהאוס ואחרים. אוכלי הבשר שיתעקשו ימצאו כאן רשימת יין מכובדת וגם כמה תוספות. שיהיה בתיאבון.
בוצ'רי דה ברילוצ'ה
אל רחוב הברזל בצפון תל אביב הביאו את כל עמודי התווך של כלכלת ברילוצ'ה מארגנטינה: בשר, יין, שוקולד וגלידות – כדי שיהיה לקניבלים במה לקנח. אפשרויות הבחירה הן רבות וכוללות אנטרקוט ישראלי, אנטרקוט ארגנטינאי, פילה בקר, פריים ריב, טי-בון סטייק, ניו יורק סטייק, סינטה, נתח קצבים ויש עוד המון. ומה לקינוח? קרפ שוקולד, לבה של שוקולד ופאי שוקולד. לך לישון, קניבל שבע.