מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מאמרים ראשיים > הרביעיה הפותחת> המלצה על רביעיית קונדיטוריות מתוקות

מתוק בלב


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

אנחנו מכורים אליהם, לא יכולים לחיות בלעדיהם וחייבים אותם גם בשעות לא שגרתיות. נכון, הכוונה למתוקים. דואט שוקולד ותפוז, עוגת שוקולד אספרסו, טרפלס ברולה, טרפלס פחזניות ועוד.. .ארבע קונדיטוריות, המון מתוקים

לה קווזין
קונדיטורית לה קווזין הינה קונדיטוריית שף ירושלמית, כשרה למהדרין. הקונדיטוריה נפתחה לפני כמה שנים על ידי בני הזוג מרווין ולורי ראפ. לורי למדה קונדיטוריה ב''לה נוטרה'' וחלומה היה לשדרג את קינוחי הפרווה והמאפים בירושלים, וליצור קינוחים מענגים שלא נופלים מאחיהם, הקינוחים החלביים.
בקונדיטוריית לה קוויזין ימתינו לכן עוגות, עוגיות, פטיפורים וקישים במגוון טעמים וגדלים, קינוחי פרווה וקינוחים חלביים עשירים בטעם ומרקם. בלה קוויזין באים מאהבה לאפייה, ואהבה זו מורגשת בכל נגיסה מהמעדנים המופלאים. מבין המתוקים: טורט אגוזים וינאי- עוגת שכבות - עוגת אגוזים וקקאו, ליקר אמרטו וקרם חמאה מצופה בקרם שוקולד / קרם קפה בעיטור אגוזי מלך, שוקולד משי - עוגת שוקולד עשירה עם מרקם קטיפתי על בסיס אגוזי לוז קלויים, סוכר חום וחמאה, עוגת שוקולד פאדג', מרנג לימון.
לה קווזין
עזה 20, ירושלים
02-5611644


Take A Cake
על צלע הר המשקיף לים, בפרובאנס באלפי מנשה, ממוקמת קונדיטוריה קסומה ומיוחדת, Take A Cake שמה. הקונדיטוריה בנויה בחלקו התחתון של ביתנו, באווירה ביתית וחמה, הפתוח לקהל הרחב בימי שישי כחנות ובמשך השבוע להזמנות.
Take A Cake הוקם בעקבות חלום ישן של טל שטינר, בעלת המקום, להפוך חלום מתוק למציאות מתוקה של עוגות ועוגיות תוצרת בית, תוך דגש על איכות המוצרים, ייחודיות המקום ומוצריו ומתן שירות אישי וחם. תחומי ההתמחות של הקונדיטוריה הם בעוגות מוס מיוחדות, Baby cakes, עוגות שמרים וקינוחים במנות אישיות וקטנות. ניתן לבצע הזמנת עוגות למשלוחים לאירועים כגון ימי הולדת, לידה, נישואין ועוד. מבין המתוקים: טרפלס פחזניות, שוקולד לבן ופטל, עוגת היער השחור, בראוניס פקאן עשיר, סברינות , עוגת שוקולד וקרם ברנדי
Take A Cake
שניר 8, אלפי מנשה
050-7728365

מאיולה
''ההתמחות העיקרית של מאיה הקונדיטורית היא הפטיפורים. פיסות חלום קטנות ויפהפיות בעבודת יד, שכל אחת מהן ממלאת את חלל הפה בשילוב טעמים משכר...'' מתוך ''מי הזיז את העוגה שלי'' מאת הכתבת שפרה צח.
מאיולה – קונדיטורית בוטיק בעבודת יד, מציעה מגוון רחב של עוגות מוס, עוגות בחושות, עוגות שמרים ופטיפורים, שהם עוגות קטנות ומעוצבות בגודל ביס. שירות קייטרינג מתוק לאירועים למיגזר העיסקי ולמיגזר הפרטי. מבין המתוקים: עוגת חלוה ופצפוצי שוקולד, עוגת שמרים וניל ושבבי שוקולד, עוגות מוס חלוה, מוס שוקולד תפוז, פינוקי שוקולד וברנדי, טראפלס שוקולד בלגי.
מאיולה
כל אזור המרכז
1-700-50-99-20

נשיקה צרפתית
בית המאפה נשיקה צרפתית נוסד בשנת 1987 ועוסק באפייה ובמכירה של מגוון לחמים ודברי מאפה ייחודיים, בסיטונות וליחידים. בית המאפה מייצר כ-50 סוגים שונים של לחמים מיוחדים, ביניהם לחמים מקמח שיפון, פיתות בעבודת יד, בגטים, לחמניות, בייגלה וחלות. בלחמים משולבות תוספות שונות: אגוזים, צימוקים, בצל, גרעיני חמנייה, פרג, קימל, קצח, שומשום ועוד. בבית המאפה תמצאו גם קשת רחבה של דברי מאפה מלוחים ומתוקים, כגון: בורקס תורכי, עוגיות, עוגות שמרים, עוגות קרם, עוגות יום הולדת, סופגניות וכן עוגות ועוגיות מקמח מלא וללא סוכר.
נשיקה צרפתית
שארית ישראל 21, יפו
03-6810067