סילו היא מסעדה איטלקית בה המנות מוגשות טריות ונעשות בטאבון.
פיצריה כשרה ללא תעודה בטבריה. מציעה תוספות קלאסיות וגם תוספות פחות קלאסיות.
המטבח של יאליס הוא רב גוני ומוגשות בו מנות גליליות בטעמים חובקי עולם. השילוב בין מגע אישי ושימוש בחומרי גלם איכותיים וטריים יוצרים את הקסם של המקום. כבר במבט ראשון ניכרות ההשקעה וההקפדה על הפרטים הקטנים.
מסעדת "מאתאו" האיטלקית הגיע לאיזו הכי חם בת"א - רחוב בוגרשוב! במסעדה תוכלו להנות מקונספט של מסעדות יוקרה, בעיצוב מעניין ובטעמים בלתי נשכחים. במסעדת "מאתאו" נותנים כבוד לפסטה! הסועדים נהנים ממופע בלתי רגיל של המלצר שמגלגל את הפסטה לעיניהם בתוך גלגל הגבינה, מוסיף את הרוטב הנבחר ומגרד ממעל עוד הרבה פרמזן טרי!
המסעדה שהחלה כפיצרייה איטלקית קטנה ומיוחדת, בניצוחו של השף רונן ח'ליף, הפכה למסעדה איטלקית עם טעמים מעודנים ומיוחדים של ארץ המגף. הסועדים חווים חוויה קולינרית אותנית ומוקפדת בעקבות חומרי הגלם אשר מיובאים מאיטליה. אצל "רונן" האיטלקית תמצאו בנוסף גם בשרים ופירות ים, מנות פתיחה וסלטים.
רפאלו הינה מסעדה איטלקית ודגים, השוכנת בלב הטיילת בטבריה. תפריט המסעדה מאופיין באוכל איטלקי עם מגוון מנות מיוחדות ומקוריות וכמובן דגים, ממבחר דגי הכנרת, מטוגנים או בגריל.
שגיב קלצונה בר הוקמה בשנת 2015 ומתמחה במאפים איטלקיים אותנטיים בקריצה ישראלית. האפייה מתבצעת במקום מחומרי גלם איכותיים וטריים, באווירה ביתית נעימה, ועם ניחוח של בצק טרי וחם שמריחים עוד לפני שנכנסים!
תזה הינה מסעדה כשרה בטבריה, המציעה תפריט חלבי ומגוון.