טפאו הרצליה נפתחה אחרי ארבע שנות פעילות של טפאו תל אביב בכדי להרחיב את החוויה הספרדית לקהל השרון. בטפאו הבר התוסס מהווה חלק מרכזי במסעדה, כשהחלל הגדול עוצב בהשראת האמן הספרדי חואן מירו עם דגש על צבעים חמים ועץ. טפאו הינה מסעדת ובר טאפאס וסביצ'ה המספקת לאורחיה חוויה ספרדית תוססת. המטבח של טפאו מציע מנות טאפאס מספרד וסביצ'ה מדרום אמריקה.
המסעדה משקיפה אל נוף הים בהרצליה, מה שמשרה אווירת רוגע ונופש. התפריט מציע מגוון רחב של מנות, החל ממנות טפאס ראשונות, דגים, ראפים, פסטות ועוד. אפשר גם לשבת עם כוס יין יוקרתי ולצפות בשקיעה ולהנות מהאווירה והנוף.
ה- yama הממוקם בהרצליה פיתוח על הים הינו בר המציע קוקטיילים וטאפאסים.
מסעדת החוף של הרצליה פיתוח. המסעדה מעוצבת בסגנון יווני ממקוממת מטרים ספורים מחוף הים התיכון. מציעה תפריט מגוון ואיכותי שנבנה על ידי השף מתי נקש שעבד בשנים האחרונות במסעדת אדורה.