מקום חדש שנפתח היום להרצה ויתמקד באוכל מהיר שיוגש בפיתה מיוחדת שפיתח השף אבי לוי מבצק חלה או בגרסת סינייה, במחבת.
החאן הירושלמי שוכן בכיכר רמז בלב ירושלים והוא אחד האתרים ההיסטוריים הקסומים בעיר. החצר הפנימית של המתחם מהווה את רחבת הכניסה לתיאטרון, ומשמשת אזור התכנסות לשוחרי תרבות באווירת חצר ירושלמית טיפוסית. חלל הקומה השנייה באגף הצפוני של המבנה הוסב למסעדה וגלריה לאירועים פרטיים. החאן מארח אירועים פרטיים מ 50 עד 150 איש במהלך החורף, ובקיץ עד 250 אנשים בחצר החאן. אירועים בליווי אוכל מגוון ומוקפד, שירות איכותי ואישי.
רשת הגלידריות וניליה מגיעה לירושלים עם סניף שיפעל בכל ימות השבוע, ויציע למצוא מגוון של 47 טעמי גלידות, על בסיס שמנת, יוגורט ופירות, המתחלפים בהתאם לעונות השנה.
לצד השפע הגסטרונומי המוצע במקום, פתח השף ניר צוק חומוסייה קטנה ומטריפה, המגישה חומוס בשיטה עתיקה שהייתה נהוגה בחמאמים של ירושלים בימים עברו.
Pincho מציג תפריט טאפאסים ייחודי, מגוון ואיכותי, המותאם לקהל הירושלמי לכן מנות הטאפאס גדולות יותר מהמקור. בPincho שילוב טעמים מהמטבח הספרדי, עם השראות מגוונות מהמטבח האירופאי.
Staion 9 היא המזללה האסייתית הראשונה בירושלים. המסעדה מביאה שילוב של טעמי רחוב מהמזרח במטבח מודרני ומעוצבת בסטייל תל אביבי-ברלינאי.