המסננת ביקורת מסעדות
בתאריך 22/09/2014
המקום קטנטן. בפנים יש רק בר ובחוץ שולחנות ארוכים. אנחנו באופן קבוע יושבים על הבר בחלק שהוא ממש מול המטבח. רק לראות את חומרי הגלם עושה תאבון: גושי מוצרלה שמפוזרים ביד נדיבה, זיתי הקלמטה, הארטישוק, הפרמזן שמגרדים מעל כל פיצה. ולא רק חומר הגלם, גם ההכנה שמחד היא בייתית ונדיבה ומאידך מדוייקת ומקצוענית. כך למשל, את הפסטה מכינית ממש על המקום, מרדדים את הבצק, מעבירים אותו במכונת הפסטה וזורקים ישר למים הרותחים. מדהים!