מסעדת הקצב מתמחה בבשר אנטריקוט בלבד ומזמינה את הסועדים ליהנות מאנטרקוט מיושן, איכותי, טרי ורך במיוחד המגיע במגוון צורות: סטייק, רצועות, המבורגר וקבב. הבקר במקום מגודל ברחבי הארץ ועובר יישון במרתף היישון במקום במשך 21 יום. השף פרנק אזולאי מגיש לסועדים את מגוון מנות הבשרים על מגש עץ עם מבחר רטבים, סלטי בית, לימונדה טבעית ולחם ריחני וחם שנאפה במקום. וכל זאת במחירים ידידותיים.
מוקד הזמנת אירועים במסעדות
הזמן שולחן ללה שוק
התקשר ללה שוק