Patricia Avnon
בתאריך 21/02/2017
מצאנו את המסעדה במהלך מסלול אופניים בשבת האחרונה ושמחנו מאוד שיתאפשר לשבת בחוץ ביום חורפי עם שמש. המקום בהחלט נחמד, עם נוף על הים. גם השרות טוב והמלצרים ממש נחמדים. הכל היה יכול להיות מושלם אם האוכל לא היה כל כך גרוע.למנות הראשונות הזמנו פטה כבד ופטריות ברוטב יין עם חמאה. לפטה היה צבע ירקרק והוא היה עשוי עם ג'לטין שזה היה פשוט דוחה ולא לאכילה. את מנת הפטריות הכינו כנראה באותו המחבת כמו הסטייקים או דומה, כי היה להם טעם נוראי של מנגל וממש לא של פטריות.גם את המנה הזו לא הצלחנו לאכול. המנה הראשית הייתה בסדר, אבל זה גם באמת לא דורש ידע גדול בבישול: שניצלים עם צ'יפסי. אם יחליפו את הטבח, ירוויחו בגדול! עוד דבר קטן אבל חשוב: אפשר לפחות להשים מפת ניר או משהו אחר מתחת הצלחות...