|
 |
|
|
אנטריקוט דה פריז
מסעדת אנטרקוט דה פריז קיימת מאז שנת 1959, אז קנה פול ז'ינסט דה סור מסעדה איטלקית בשם לה רלה דה וניס שהייתה ממוקמת ברובע השבעה עשר של פריז, ליד תחנת המטרו פורט מאיו.
דה סור שימר את עיצוב הברסרי, תלה מחוצה לה שלט שעליו נכתב 'אנטרקוט' והציע ללקוחותיו את המנות המסורתיות והאהובות של הביסטרו הצרפתי: פתיח סלט ומנת אנטרקוט מלווה בטוגני הבית (סטייק פריט).
בעוד שרוב המסעדות הגישו את מנת הסטייק פריט עם חמאה מתובלת, הוא הגיש אותה כשהיא מלווה ברוטב שהוכן ממתכון סודי, הכולל מגוון עשבי תיבול ותבלינים.
מסעדת אנטרקוט דה פריז הכשרה שבהרצליה פיתוח מציעה לקהל הישראלי את החוויה הגסטרונומית הייחודית של 'אנטרקוט' כפי שהיא מוכרת בפריז, במרסיי, בבורדו, בלונדון, בניו יורק, בז'נבה ובעולם.
|
|
|
|