בעבר היה לה תדמית של עיר קצת מנומנמת, אבל בשנים האחרונות פתח תקווה ביססה את מעמדה כמוקד משיכה קולינרי המציע קשת רחבה של מסעדות החל מאלו המתמחות בבשר ודגים, לצד אלו השולטים ברזי הבישול האיטלקי, ברים לשעות הקטנות של הלילה ואפילו מסעדה המגישה ארוחות בוקר כל היום. במיוחד בשבילכם ריכזנו במקום אחד רשימה של מסעדות מומלצות בפתח תקווה
"לא יכולתי שלא להתכבד במנת "בוקר מעודד", כי אין כמו קלצונה במילוי שמנת ותרד, גבינות וביצה כדי להתעודד. נהניתי מן החלמון הזולג גם בתוך המאפה, יופי של מיומנות!..." אורית צמח יודעת שארוחת הבוקר היא החשובה ביותר ביום, אבל היא מעדיפה להתענג מטעמי הבוקר דווקא בשעות הצהריים או הערב, הפתרון: בוקריה פתח תקווה, המקום שבו ארוחות בוקר מוגשות בכל שעה של היום
בימי בין המצרים, הקודמים לט' באב, יום חורבן בית המקדש, נוהגים רבים מנהגי אבלות הכוללים איסור אכילת בשר ושתיית יין, מניעה מלערוך אירועים, להסתפר ולהתגלח. כאשר חל איסור על אכילת בשר, מסעדות רבות בארץ מציעות חלופות על בסיס דגים טריים, ירקות צבעוניים, קטניות ומנות חלביות. הנה המלצה למסעדות המתאימות לימי בין המצרים.
האביב כבר כאן, הכל פורח מסביב ומזג האוויר פשוט מושלם לארוחת בראנץ' זוגית מפנקת או ביחד עם חברים. במיוחד בשבילכם ריכזנו המלצות על ארוחות בראנץ' מומלצות מצפון הארץ ועד דרומה. אז את מי אתם מזמינים לבראנץ'?
"ומהבופה? סלט ארטישוק כבוש, סלט טונה של אלופים, ממרח טופו ועגבניות מיובשות, קונפיטורת משמש, חמאה הולנדית, גבינת גאודה-קימל וממרח שום-קונפי. וכל זה רק ממחצית הסיבוב הראשון בעגלות..." הבוקריה, מסעדה חדשה בפתח תקווה, מנסה לכבוש את הלב והבטן שלנו עם ארוחות בוקר המוגשות לאורך כל היום, שבעה ימים בשבוע. דן תורן יצא לבדוק את המקום החדש, וחזר עם בטן מלאה, חור נוסף בחגורה וחיוך גדול מרוח על הפנים