"היתרון בסו-ויד הוא רמת הדיוק והחזה אכן היה מושלם, רך ועסיסי עם טעמי ברווז עשירים. ה"שווארמה" הייתה מעניינת ולמעשה הייתה בשר ברווז מפורק ושבבים של בשר מעושן עם תיבול ארומטי..." יונתן שטרנברג נפל בקסמיו של השף ויקטור גלוגר במסעדת קלואליס הכשרה בתל אביב, המציעה תפריט גורמה צרפתי-ים תיכוני מוקפד וסוחף, אלכוהול משובח וחוויה קולינרית מושלמת
חופשת הפסח מזמנת לנו שלל אטרקציות, בילויים וטיולים בחיק הטבע יחד עם בני המשפחה והחברים. לשומרי הכשרות שבינינו, תשמחו לבטח לגלות שלא מעט מסעדות מירקו והכשירו את המטבח, כך שתוכלו לאכול בהן ללא חשש. ריכזנו עבורכם רשימה של מסעדות כשרות לפסח. חג שמח!
ישראל מיישרת קו עם הטרנד העולמי הקיים בבירות הקולינריות הגדולות כמו ניו יורק, פריז ורומא – מסעדות שף יוקרתיות בבתי מלון. אספנו בשבילכם המלצות למסעדות בבתי מלון, וגם הבאנו בשורה: בכולן אפשר לסעוד גם ללא לינה