הסערה שמשתוללת בחוץ מבשרת את כניסת אדר, ויחד אתה את בואו של חג הפורים עלינו לטובה. הנה לכם כמה מהחגיגות שמתכננות לכם המסעדות: נשף תחפושות, קרנבל, תחרויות ופרסים, אבל הכי חשוב – הרבה יין ואוכל טוב. פורים במסעדות!
ליליות ביסטרו ברעננה חוגגת יום הולדת שנה ומזמינה אתכם לשבוע של מתנות, שיתחיל ביום ראשון הקרוב. בר הבשר NG שבתל אביב עורך סדרת ערבי יינן, שתכלול הרצאות, טעימות יין והרבה בשר מעולה. שלא תגידו שלא ידעתם
מה קורה במסעדות בחנוכה? אספנו בשבילכם כמה הצעות: ממנות מיוחדות לילדים במסעדת ליליות, דרך סופגניות הודיות מיוחדות באינדירה, ספינג' מרוקאי אצל גואטה ועד לפסטיבל טעם כנרת שייערך בימי החג ויכלול פעילויות לכל המשפחה
מסעדות ויין: ליליות ביסטרו ברעננה עם השף נעם דקרס עורכת ערב יינן שכולל מנות ממטבח השף עם יין משובח מיקב יתיר. מסעדת טאבולה מציגה את יין החודש שלה, ו-Meat and Wine, שבה אוכלים בשר ושותים יין, חושפת סטייקים חדשים
נעם דקרס, 36, גר במושב שדה ורבורג ואחראי על מטבח המסעדות ליליות בתל אביב וליליות ביסטרו ברעננה. מתגאה בבישול צבעוני ומדויק, חולם על דגים ומעניק לקוראי 2eat מתכון לצלעות טלה עם דבש, זעתר וארטישוק ירושלמי
נגמרו החגים אבל לא החגיגות. ליליות ביסטרו שברעננה עורכת ערב יינות טעים ומשכר, ימאטויה היפנית שבהוד השרון מציעה ערב של מוסיקה, בופה סושי חופשי ואלכוהול לרוב, והסר סינקופה בחיפה עורך מסיבה בלקנית משובחת
"חזה אווז בקרמל הדרים מתקתק-מריר על פרוסות עבות של תפוחי אדמה צלויים שספגו גם הם מהרוטב, עם שיני שום אפויות נימוחות ועלי מנגולד מאודים קלות..." שפרה צח אוכלת טוב בערב שבת בליליות ביסטרו שברעננה, ומחייכת בשבת