היום שאחרי חגיגות יום העצמאות הוא תמיד היום הכי עמוס בישראלים המקיימים את מצוות הנפנוף, הספורט הלאומי. עבור כל מי שלא בא לו להשתתף במשחק, אספנו ארבע מסעדות, שהכנת הבשר עבורן היא משחק בליגה אחרת
בעוד שבוע נחגוג את יום העצמאות, יום המנגל הבינלאומי, ונצא לעשות על האש ברחבי הארץ. אבל אולי השנה, במקום להתלכלך מפחמים ולשרוף נתחים על הגריל, פשוט תצאו למסעדת בשרים טובה? הנה עשר מסעדות בשרים משובחות ברחבי הארץ
''אור הסתער על מנה ענקית של צלעות צוואר מצויינות, ואנוכי התמודדתי בהצלחה עם ספריבס מעולים. הבשר היה עסיסי וטעים וחוסל למרות גודלן של המנות...''. אדווה גן סתיו מאשרת את האמרה המשויכת לאלביס פרסלי: אלבמה היא מקום בו הבירה קרה, הצלעות עסיסיות והאווירה לוהטת. אם כי היא מתייחסת למסעדת אלבמה שבנתניה, ולא למדינה שבדרום ארצות הברית