בעבר היה לה תדמית של עיר קצת מנומנמת, אבל בשנים האחרונות פתח תקווה ביססה את מעמדה כמוקד משיכה קולינרי המציע קשת רחבה של מסעדות החל מאלו המתמחות בבשר ודגים, לצד אלו השולטים ברזי הבישול האיטלקי, ברים לשעות הקטנות של הלילה ואפילו מסעדה המגישה ארוחות בוקר כל היום. במיוחד בשבילכם ריכזנו במקום אחד רשימה של מסעדות מומלצות בפתח תקווה
"הבחירה לא פשוטה, המבחר אדיר, רציתי גם פסטה, וגם סטייק וגם לטעום מההמבורגר הצמחוני שהוסיפו לתפריט. חבל שבחיים אי אפשר לקבל הכול – אבל אני בטוח אבוא לפה שוב כדי לנסות הכול...". שירלי בלונדי גילתה את קסמו של ברולו, בר המסעדה הראשון שנפתח בפתח תקווה, כשזו עוד הייתה שממה נטולת מקומות בילוי שווים. האם המקום שנפתח כבר בשנת 2006 ממשיך לתת פייט ראוי לכל המקומות שנפתחו בעקבותיו? שלחנו את בלונדי לברר את העניין ולחזור עם רשמים טעימים במיוחד
בכל בר תמצאו שלל סוגי בירות, קוקטיילים מרעננים, וגם לא מעט יינות בוטיק מהארץ ומחוצה לה, אך היתרון הגדול ביותר הוא האוכל שהם מגישים לצד האלכוהול - אוכל שובר שגרה, מלא בהפתעות, יצירתי ומתחכם, כזה שהייתם מצפים לו דווקא במסעדות. מחפשים בר-מסעדה? ריכזנו עבורכם כמה המלצות לבילוי הקרוב עם החבר'ה
הטרנד העולמי של ברים המעוצבים ברמה גבוהה המגישים גם תפריט אוכל משובח לצד אלכוהול סוחף, לא פסח על מדינתנו הקטנה. בישראל תמצאו לא מעט ברים יפים ומושקעים המעניקים חוויית בילוי שהיא הרבה יותר מעוד כוס יין או בירה צוננת. קבלו את הרשימה החמה של ברים מומלצים בישראל. ועכשיו, לשלוח את הכתבה לכל לחבר'ה!
פתח תקווה אולי לא נתפשת כמקום של חדשנות קולינרית או בליינות באופן כללי, אבל ברולו היא הוכחה נהדרת כי גם באם המושבות הלכאורה מנומנמת יש לאן לצאת ויש איפה לבלות ויש מסעדות שף שאפשר לאכול בהן טוב ואפילו טוב מאוד וגם לשתות ובאופן כללי ליהנות ממנעמי החיים.
"פרוסות נדיבות של פטה כבד עוף שהוגש עם ריבת בצל וטוסטונים. הפטה היה עשוי כהלכה, נימוח ונמס בפה, והשתלב מצוין עם מתקתקות הריבה..." ליאור פנחסי יוצא מהעיר "ללא החניה" ומגיע לברולו, בר-מסעדה בפתח תקווה המציע אלכוהול משובח ובשפע, אוכל ממכר וסוחף ואווירה קלילה
"אז למי מתאים ברולו? לאוהבי הבירה, מעריצי היין וחובבי הוויסקי. הבר מציע תפריט אלכוהול מרשים שכולל פריטים יחסית נדירים..." דן תורן מעביר ערב עם הרבה מאוד אלכוהול משובח בברולו שבפתח תקווה
בדיוק על התפר שבין אמצע השבוע לסופו, אפשר כבר להתחיל לשמוח, ולכן לפניכם המלצות למסעדות יין. מה כבר יש לכם לעשות שם? נכון, לשתות עוד יין, ולאכול הרבה אוכל טוב. תיהנו.
"בברולו, שהיא ספק מסעדה ספק בר, אפשר לסמוך שרוטב היין המצומצם שמלווה את הסטייק יגיע מבקבוק שהיית נהנה גם לשתות ממנו..." אדם בר גם אוכל וגם שותה בערב בברולו שבפתח תקווה. וזה לפני שהוא פשוט נשען לו לאחור
המסעדה ובר היין ברולו שבאזור ההיי-טק של פתח תקווה היא פרח בלב מדבר שמציע לכם מטבח איכותי ומוקפד, בר אלכוהול משובח, עיצוב בטוב טעם ואווירה נהדרת. בערב תתמצאו כאן יין טוב לצלילי פסקול מושקע, ובצהריים – עסקית