כששואלים שף ישראלי לצד מי הוא חולם לעבוד, התשובה היא בדרך כלל יונתן רושפלד. בחמישי הקרוב יזכה ירון קסטנבוים מפודארט, פיגורה מכובדת בעצמו, להגשים את החלום הזה (שוב) ולבשל עם רושפלד ארוחה שכולה כוכבי חורף: ארטישוק ירושלמי, צדפות במי ים, שקדי טלה ועוד. מפגש של ענקים
יינות הבוז'ולה יוצאים לשוק כל שנה בתאריך מדויק בכל העולם: ביום רביעי השלישי של חודש נובמבר בחצות בדיוק. גיא סופר, חובב יין וטועם סקרן, הגיע ברביעי האחרון בחצות לחנות המשקאות של חינאווי ביפו, טעם, התרשם והנה המלצותיו.