''המנה של אביב הייתה עמוסה בשרימפס, ולדבריה, 'כל כך טעימה, שאסור להניח ולו לשרימפסון אחד קטן להישאר בצלחת, ולא למצות את הפוטנציאל שלו'''. שירי טוב משבחת את מסעדת תמוז, שלמרות מיקומה המושלם - נותנת לאוכל לדבר
המילה ים מעלה אסוציאציות של בגדי ים, שמן שיזוף, מטקות וטבילה מרעננת במים הקרירים. גם בחורף יכול הים להוות חוויה עזה, עם נוף סוער ופראי ושקיעות מדהימות, רק שאז מומלץ להסתכל על כל זה מחלל יבש ומחומם, רצוי גם כזה שיש בו אוכל טוב