לעיקרית ידענו שאנחנו חייבים לנסות את הפסטה הטריה, השאלה היתה רק איזו. בתפריט יש אינספור אפשרויות, כולל כאלה שלא נתקלתי בהן בשום מקום אחר, כמו פסטה של חצילים, אספרגוס, ריקוטה ושום. אחרי שהתלבטתי בקול רם, נחלצה לעזרתי סיסי והציעה הצעה שלא יכולתי לסרב לה, מיקס רביולי, כלומר קצת מכל סוג
בימים שבהם מחירה של דירת חדר וחצי במרכז מרקיע לשחקים מציעה מסעדת לופט חוויה עירונית מעט אחרת. עם עיצוב ניו יורקי ומוסיקה נעימה ברקע תוכלו ליהנות מעסקית ב-46-79 ש''ח בעודכם מפנטזים על התפוח הגדול. וגם מבצע מיוחד למביאי קופון 2eat.
הרבה מאוד מסעדות קופצות על ההזדמנות לגוון את התפריט במנות עם פירות יבשים. באחרות מציעים לסועדים עץ על שמם לקינוח ובמסעדת סנדר הגדילו לעשות ומכינים לנוטעים ערכת פיקניק מושלמת
הגענו כדי לנסות את הקדירות, אבל הצצה בתפריט גילתה לא מעט מנות מעניינות נוספות. למרות השם והעיצוב הצרפתיים למהדרין, יש בו גם מנות כמו חצילים בטחינה, חומוס ופסטות. נראה שהקו המנחה את בעלות הבית הוא לאו דווקא מטבח זה או אחר, אלא אוכל פשוט, טעים וטוב, ולא משנה איזה דרכון הוא מחזיק בכיס
ארבע המלצות על ארוחות בוקר מרחיבות לב, ששווה לצאת למענן מהעיר
מיתוס - גריל בר כשר, מושקע ומעוצב, הנמצא במגדלי אירופה ישראל בת''א. מציע ארוחות עסקיות מצוינות עד שעות הערב המוקדמות, ואז הופך לבר מסעדה עם אווירה אלגנטית. התפריט העסקי מוגש בימים א' – ה' בין השעות: 12:00 – 17:00 במחיר של 69 ש''ח בלבד!
מסעדת גבריאל, צרפתיה כשרה ואלגנטית, מציעה עסקיות מגוונות ומשתלמות 43-68 ש''ח לסועד, לארוחה מלאה.
בקנדה, מספר השף אורן רון, יש סירופ מייפל ייחודי לכל מחוז, ממש כמו עם היין אצל הצרפתים או האיטלקים, ויש אפילו גוף ממשלתי שקובע את מידת האיכות של הסירופ. טור לכל מי שחשב שמייפל הוא רק סוכר נמס עם מתכונים מפתיעים בסופו
השף אורן רון חזר מטיול ארוך בארה''ב ובפיו שאלה אחת: למה לעזאזל באומה הגדולה והמתקדמת ביותר בעולם אי אפשר להשיג קפה נורמלי?
והפעם בחרנו שף שמגיע אלכם הביתה ומבשל בשבילכם למי שאתם אוהבים. והמישהו הזה, עדיף שיאהב אוכל טוב. רון מגיש מתכון מיוחד לוולנטיינס
בשר ופסטה, שניהם יחד וכל אחד לחוד הם המומחיות של דימיטרי ברגין מהאיטלקיה של רמת החייל, מזטי. קבלו את האיש ופועלו.
נועה שחר, שוטפת כלים סדרתית, העזה להצטרף לסדנת מאפים ועוגות בסיסית ב''כוכבים במטבח'' במטרה לחצות את הקווים ולהפוך לבשלנית. ברגע האחרון היא החליטה לקחת איתה את השף הפרטי שלה, רק ליתר ביטחון. שניהם יצאו משם עם תכניות גרנדיוזיות לעתיד.
רוצים ללמוד לבשל? אתם לא היחידים. מערכת 2eat מגישה פרויקט מיוחד: סדנאות בישול
מספר פעמים חלפתי על פני המסעדה החדשה ''מיתוס'', עד שבאמת הזדמן לי להכנס אליה. מבחוץ היא עושה את הרושם הנכון- קודם כל, היא ממוקמת במיקום הנכון. בין איכילוב, בתי המשפט והקריה, באיזור שוקק עסקים ומשרדים. בערב המתחם יותר שקט, והמסעדה הופכת לגריל בר עדכני ואלגנטי.
מיתוס גריל בר, בר הבשרים הממוקם מול בית המשפט בתל אביב, ליד איכילוב, הקריה ומשרדים רבים החליט שבר בשרים הוא דווקא מקום מצוין לעשות בו דיאטה.
שיא החורף הוא עונה מצוינת לבישול אווזים. אורן רון ממטבח זוגי נותצן את הגירסה שלו לתבשיל קדירה בסגנון אלזס שיחמם את לילות הסערה הבאים.
חנוכה זאת הזדמנות מצוינת להשתחרר ממחויבות ולהביא אותה בשחיתות לא אחראית . בזמן שכולם יאכלו סופגניות, תוכלו אתם לחגוג חנוכה פרטי ומטוגן משלכם, עם קינוחים מטוגנים מכל הסוגים והמטבחים. שוטטנו בין מתכוני השפים והמסעדות וליקטנו עבורכם את המתוק והמטוגן שאיננו סופגניה. קבלו אותם בלי ייסורי מצפון.
אמרו עלינו שאנחנו עם הספר, אבל האמת אנחנו עם המנגל. אוהבים על האש. בקיץ ממנגלים, ביום העצמאות ממנגלים בחופשות ממנגלים. 4 מסעדות עם בשר, שישמחו את כוווולם