"הפילה שלי הגיע, יפהפה וטעים כתמיד, שומר לי אמונים כפי שאני שומרת לו..." אדוה גן סתיו בוחנת שוב את סטייק הפילה בזיתים שחורים, עגבניות שרי וחזה אווז המופלא של מסעדת טאבולה בהרצליה. רטרוספקטיבה אחרי שמונה שנים
פסח 2009 כבר כאן: אביבי יותר, חמים יותר וטעים הרבה יותר. אז לפני שהוא חולף לו כה מהר, רכזנו עבורכם ארבע מסעדות בכל הארץ, המציעות אטרקציות שונות לחג, תפריטים חגיגיים, עוגות ועוגיות מיוחדות, תפריט ילדים ועוד
הארוחה העסקית של מסעדת טאבולה תאפשר לכם למצוא את עצמכם, באמצע יום העבודה, בכפר איטלקי קטן. המסעדה מעוצבת מציע תפריט איטלקי עם נגיעות ים תיכוניות, והעסקית כוללת מנה ראשונה, עיקרית, קינוח ושתייה, בשלושה תמחירים שונים
''מבחינתי, הכוכב של הערב: נתח פילה של 300 גרם, שמשודרג מאוד בזכות כיסוי של חזה אווז ורוטב פיקנטי ויוצא דופן של יין לבן, עגבניות שרי וזיתים שחורים...''. שפרה צח הופתעה לטובה (מאוד לטובה) ממסעדת טאבולה שבהרצליה
סקירה מקיפה על מסעדות איטלקיות, אוכל איטלקי וכל מה שקשור ללאכול טוב באיטלקית.