העניין עם הדגים הוא לא רק הפילה או המצע, מדובר קודם כל באווירה של ים. ועכשיו כשהאביב והחורף רוקדים פה דואט, זוהי הזדמנות מעולה לפקוד את הים ולאכול דגים. אספנות בשבילכם מסעדות דגים בתל אביב, כי זה כיף
מאווירה איטלקית רומנטית דרך בראסרי מצוין, ממסעדות בשר משובחות ועד שפע של פירות ים ואלכוהול – יש בהרצליה הכול ויותר מזה. מי שכבר מזמן הפסיקה להתנצל על מיקומה מחוץ לתל אביב מציעה: מסעדות מומלצות בהרצליה
תעביר את החומוס – על אנשים ומאכלים ביפו: שירלי רחמים מצטרפת לסיור של העמותה לתיירות תל אביב, ויוצאת עם בטן מלאה. בורקס, חומוס, שווארמה, שקשוקה, פיצוחים ושייק פירות, ומי שעדיין רעב ימצא עוד המון מסעדות באזור
כאמור, שוב חורף עלינו, ונמל תל אביב הוא מהמקומות הקסומים שמומלץ להסתובב בהם, שילוב של טבע עם נגיעת יד אדם, מינוס מסות האנשים שגודשת את האזור בימים שבהם מזג האוויר נעים יותר. המלצות למסעדות בנמל תל אביב
ושוב באים עלינו ימים קרים. רק שאולי הפעם כדאי לנצל את ההזדמנות, לא לוותר ולצאת החוצה, לחוות את הגשם ואת הרוח באמת. אחרי כן נוכל לאכול ארוחה חמה. אספנו בשבילכם כמה המלצות למסעדות חורפיות, יחד נעבור את החורף בשלום
"איש אחד, בעל דוכן דגים, מחליט לקנות שטח קטן כדי שיוכל בסוף יום מפרך לשבת עם חברים ולשתות כוסית של עראק..." אורלי פרש-אזולאי והדודה אוכלות דגים ופירות ים אצל מה שהפך למסעדת ג'קו מאכלי ים בעיר התחתית של חיפה
ולנטיין בפתח, וגם לנו יש כמה טריקים. איך תימנעו ממריבה קולנית מול המלצרים על ריזוטו או על סטייק, ובכל זאת לא תגמרו את הערב בשיפודייה בקצה הרחוב: אספנו בשבילכם כמה טיפים לארוחה זוגית במסעדה. שלכם, באהבה
אספנו בשבילכם המלצות למסעדות חלביות בירושלים. מפסטה בשמנת ועד עוגת גבינה אפויה, מדג קליל ועד סופלה עשיר. מה לא תמצאו כאן? סינטה, פילה בקר ושאר סטייקים. רשימה קצרה לפעם הבאה שתבקרו בבירה, עם טעם של עוד
אורית איציק מתלווה לסיור "זוגיות ואהבה בנווה צדק" מטעם העמותה לתיירות תל אביב, ומגלה שיותר משהקמת השכונה היא סיפור אהבה בין הציונים לאהובותיהם, היא סיפור אהבתם של הציונים לציונות. תישארו, יש ארוחת בוקר
שירלי רחמים כבר התאהבה בסיורים של העמותה לתיירות תל אביב, והפעם היא מתעוררת בפלורנטין. הסלוניקאים, הפולנים, הבוכרים, הפרסים, האמנים, מסיבות הרחוב ומגדלי היוקרה – ועוד לא שתינו, אז גם המלצות לפאבים בשכונה
שירלי רחמים לעולם אינה מסרבת לסלטים, פיתות חמות, שיפודים וחומוס-צ'יפס-סלט. כך היא מגיעה למסעדת עבד את סמיר שבטיילת אשדוד, שם מוצעת לה ארוחה מזרחית לפי כל החוקים, שאפילו מסתיימת במלאבי מתוק ותה עם נענע
וגם אם במרכז ובצפון הארץ בימים אלו קצת קר, רק דמיינו לעצמכם את עירנו הדרומית אילת, שגם בימים אלו היא בהירה ומפנקת. וכדי שלא תהיו רעבים אספנו בשבילכם רשימת מסעדות מומלצות באילת, רק אל תשכחו לקחת צידה לדרך
כשאת שותה, מה את אוכלת? מסעדות ושפים מציעים לכם מתכונים לסילבסטר: מנות שתוכלו להציע לחברים במסיבה, ליד האלכוהול. ולא שכחנו את ההנגאובר שיתקוף אתכם ביום ראשון – הנה הם מציעים כמה מתכונים להתמודדות קלה
"אבל עם כל הכבוד לאמנות, אנחנו פה בשביל הדגים. בו במקום נערכת עבורנו צלחת של דוגמאות, ובה סלמון נורבגי, מקרל נורבגי מעושן, מטיאס אדמדם נהדר..." שפרה צח מצטרפת לסיור טעימות משוק הכרמל של העמותה לתיירות תל אביב
"המפעל שלה נטול דאווין, חומרי טעם וחומרים משמרים. רק שוקולד, אהבה וחיוך. זהו..." מוריס פייבוש מבקר במפעל השוקולד של סימה אמסלם, השוקולטיירית של עין כרם המתוקה. חוזר להיות ילד ממש כמו בכבש השישה עשר
"אורנה ואלה – הנשים והמיתוס. כששמענו על יחסן האוהד לאוכל צמחוני, בו-במקום קבענו ארוחת גומלין במסעדה המפורסמת שלהן בשינקין..." שפרה צח והבת הצמחונית-פינת-טבעונית מבקרת אצל אורנה ואלה בשינקין, תל אביב
שירלי רחמים מצטרפת לסיור המודרך של העמותה לתיירות תל אביב: "עג'מי – שלוש דתות, אלוהים אחד". מתחילים בגלידה אנדרי וחוזים באדריכלות מגוונת ובבית השגריר הצרפתי וגם אוכלים חומוס. ומי שרעב – יש הרבה מסעדות ביפו
"ויחד אתם מציגה תפריט פיצות ייחודי, שמבוסס על הבצק ועל רוטב העגבניות המהולל של גוסטו בשילוב תערובת גבינות מיוחדת של מחלבות גד ופרשנות אישית..." שירלי רחמים משתתפת בפרויקט "פיצת שף" של מסעדת גוסטו ומחלבות גד בתל אביב
הרי יש בה הכול, בעיר הנפלאה הזו: מאוכל ביתי עם ייצוג לכל עדה, דרך מסעדות יפהפיות השוכנות במבנים עתיקים, נוף מרהיב של ים סוער ועד לגורמה עם טוויסט. אז אספנו בשבילכם כמה מסעדות מומלצות בתל אביב, רק על קצה המזלג
שירלי רחמים לומדת דבר או שניים על המושג רווקה תל אביבית בסיור של העמותה לתיירות תל אביב, שמתחיל בכיכר דיזינגוף ועובר דרך התחנות בחייה. בדרך היא גם מוצאת כמה מסעדות. מי יודע, אולי משם יבוא עזרן של הבנות הלא-נשואות
גיא מעוז לוקח את רונה-מוכנה-לאכול-רק-סושי לסניף אידלסון של סופר סושי בתל אביב. כאן הם מוצאים וריאציות מעניינות על מנות הסושי המסורתיות, מנות נודלס עם ניחוחות של אווז וקינוחים רציניים. עכשיו הם יכולים להישען אחורה
רק הסרנו את שרשרת הנייר מדופן הסוכה והחזרנו הביתה את הכלים החד פעמיים, ומיד צצו הסופגניות בכל המאפיות והקונדיטוריות באזור. ככה אנחנו, חיים מחג לחג. אבל עכשיו חנוכה מתקרב באמת, אז אספנו בשבילכם מתכונים לסופגניות
שפרה צח משתתפת בסיור "טעם וצבע בדרום תל אביב" מביתה של העמותה לתיירות תל אביב, ומגלה פינות נסתרות בנווה צדק ובשוק לווינסקי. אחרי הבורקס, הנשיקות, הפירות היבשים, המרצפן, הכנאפה והקדאיף אפשר לתת לשבת להיכנס
העמק משופע במסעדות טובות, אבל נדמה שרובן מתפזרות בישובים הקטנים מסביב, ודווקא בעיר עפולה, בירת העמק, יש מחסור. אנחנו יוצאות לבחון את מסעדת בשרים החדשה