מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכונים ל-מנות ראשונות קרות> שיפודי קסדייה סלמון מעושן וגבינת קצ'קבל

שיפודי קסדייה סלמון מעושן וגבינת קצ'קבל

שיפודי קסדייה סלמון מעושן וגבינת קצ'קבל

תיאור המתכון

השף ניקי גרנר, באדיבות טונה סטארקיסט

מרכיבים

אופן ההכנה

מחממים תנור ל 180 מעלות ומרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה.
קוצצים את הבצל קיצוץ דק.
מכינים ממרח מהאבוקדו בעזרת מזלג מתבלים במיץ לימון, מלח ופלפל ומוסיפים את הבצל הסגול הקצוץ.
מכניסים למעבד מזון: עגבניות, פלפל אדום, כוסברה, שום, שמן זית, מלח ופלפל ויוצרים סלסה גסה, לא מעבדים יתר על המידה.
מורחים על כל טורטייה ממרח אבוקדו, מפוררים מעל מעט מהפילה סלמון, קצ'קבל, סלסה אדומה וכמה טיפות טבסקו לפי הטעם.
מגלגלים כל טורטייה ומשפדים את הגליל ב 3 שיפודי יקיטורי במרווחים שווים. חותכים בין שיפוד לשיפוד בעזרת סכין חדה, מניחים את הפרוסות המשופדות על גבי תבנית האפייה ואופים כ 20 דקות.