ראש השנה: ערק עם "תפוח בדבש"
- מתאים ל: 4 מנות
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון ל ראש השנה: ערק עם "תפוח בדבש" ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- תפוח, עדיף מזן פינק ליידי
- תפוח מזן גרנד סמית
- בקבוק ערק איכותי (אנחנו משתמשים בערק פרימיום) ליטר מיץ תפוחים טבעי (הכי טוב סחוט טרי)
- דבש 100 גרם
- 4 עלי בזיליקום קצוצים דק דק
- לימון
אופן ההכנה
חממו את מיץ התפוחים מעט (רק קצת כדי להמיס את הדבש) והוסיפו את הדבש (אפשר להתאים את מידת המתיקות לפי טעמכם).
ערבבו היטב והוסיפו את עלי הבזיליקום.
קררו.
סמוך להגשה, חיתכו את תפוחי העץ לקוביות קטנות ופזרו באופן שווה בכוסות ההגשה.
הוציאו את עלי הבזיליקום והוסיפו את הערק לפי מידת רצונכם...
מיזגו לכוסות עם התפוחים והוסיפו כמה טיפות מיץ לימון לכל כוס
המתכון באדיבות
|
מסעדת המטבח של רמה
ת.ד. 18 הרי יהודה מיקוד 90804, מושב נטף, נטף
הצג טלפון
02-5700954
|