לביבות ארבעת הבצלים
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון ללביבות ארבעת הבצלים ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 2 בצל סגול בינוני
- 2 בצל לבן בינוני
- 4 בצלצלי שלוט
- 1 כרישה
- 2 ביצים שלמות
- ¾ כוס קמח
- צרור קטן של תימין
- 1 כף שמן זית
- 1 כפית זרעי כוסברה טחונים
- 1 כפית אגוז מוסקט
- מלח ופלפל לפי הטעם
- שמן לטיגון
אופן ההכנה
קוצצים דק את הכרישה (ללא הגבעולים), ומכניסים לטיגון בשמן זית עד לקבלת שקיפות.
מגוררים על פומפייה את כל הבצלים, ומכניסים לקערה גדולה ביחד עם הכרישה המטוגנת, עלי תימין קצוצים, הביצים וכל התבלינים.
מערבבים ביסודיות, מוסיפים את הקמח, ומערבבים בשנית.
יוצרים לביבות בעזרת ידיים רטובות ומכניסים לטיגון.
הערות
באדיבות השף רפאל כהן ממתחם אירועי השף "לוקא" במשמר השרון