מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > תוספות > שונות > קוסקוס עם סילאן וצימוקים

קוסקוס עם סילאן וצימוקים

קוסקוס עם סילאן וצימוקים

תיאור המתכון

מתכון למימונה

מרכיבים

אופן ההכנה

1. שופכים לתוך סיר 2 כוסות מים ו-50 גרם חמאה, ממיסים את החמאה ומביאים לרתיחה.
2. מוסיפים את החלב, הסילאן, הסוכר והקינמון.
ניתן להוסיף את מי הורדים או תמצית אחרת לפי הטעם.
3. מערבבים היטב, שופכים את תוכן שקית הקוסקוס, מכבים את האש, מערבבים היטב ומכסים ל-5 דקות.
4. מפוררים היטב את גרגירי הקוסקוס ומוסיפים את פלחי השקדים, החמוציות, הצנוברים, הצימוקים ואגוזי המלך.
5. יש הנוהגים במימונה לאכול את הקוסקוס בחמאה עם לבן.