פשטידת בטטה
- מתאים ל: 4 מנות
- זמן הכנה: כשעה
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לפשטידת בטטה ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 2 בטטות בינוניות
- 250 גר' גבינה לבנה או בולגרית, או תערובת של השתיים
- 3 כפות רוטב סויה
- 1 כפית פפריקה חריפה
- 2 ביצים
- 1 כף קצח
אופן ההכנה
1. מבשלים את הבטטות ומועכים למחית ( פירה )
2. לאחר שהמחית התקררה מעט, מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים היטב.
3. משטחים בתבנית משומנת, מפזרים מעל את הקצח ואופים בחום בינוני גבוה כ – 175 מעלות
30 – 35 דקות.
תגובות
-
גרוע ביותר
פשטידנית מאוכזבת
(05/01/2005 21:18:00)
הפשטידה ממש על הפנים.
אני במקרה חובבת פשטידות ואני חייבת לציין שהשילוב בין הבטטה המתוקה לבין שלל המרכיבים ה''חמוצים'' גרוע.
כמו כן הגובה שלה נמוך למדי.................
-
פשטידה מלוחה ביותר
אלישבע
(07/08/2007 22:47:00)
עם שלוש כפות רוטב סויה הפשטידה מלוחה מדי אפילו שהשתמשתי בגבינה לבנה ולא בולגרית.
בנוסף, מה הקשקוש על 30-35 דקות בתנור? אצלי הפשטידה היתה בתנור בחום של 300 מעלות צלזיוס כמעט שעתיים לפני שהיתה מוכנה.
-
כף אחת של קצח או קמח?
מאיה
(29/07/2008 16:21:00)
אשמח להבהרה!
אם זה קצח- מה בעצם מייצב את הפשטידה?
איזה מרקם יש לה?