מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

פשטידת בטטה

פשטידת בטטה

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לפשטידת בטטה ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מבשלים את הבטטות ומועכים למחית ( פירה )
2. לאחר שהמחית התקררה מעט, מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים היטב.
3. משטחים בתבנית משומנת, מפזרים מעל את הקצח ואופים בחום בינוני גבוה כ – 175 מעלות
30 – 35 דקות.

תגובות

  1. גרוע ביותר פשטידנית מאוכזבת (05/01/2005 21:18:00)
    הפשטידה ממש על הפנים.
    אני במקרה חובבת פשטידות ואני חייבת לציין שהשילוב בין הבטטה המתוקה לבין שלל המרכיבים ה''חמוצים'' גרוע.
    כמו כן הגובה שלה נמוך למדי.................
  2. פשטידה מלוחה ביותר אלישבע (07/08/2007 22:47:00)
    עם שלוש כפות רוטב סויה הפשטידה מלוחה מדי אפילו שהשתמשתי בגבינה לבנה ולא בולגרית.
    בנוסף, מה הקשקוש על 30-35 דקות בתנור? אצלי הפשטידה היתה בתנור בחום של 300 מעלות צלזיוס כמעט שעתיים לפני שהיתה מוכנה.
  3. כף אחת של קצח או קמח? מאיה (29/07/2008 16:21:00)
    אשמח להבהרה!
    אם זה קצח- מה בעצם מייצב את הפשטידה?
    איזה מרקם יש לה?