מי שהביא את בשורת האוכל היפני לארץ וממשיך לקיים אותה בנחישות בירושלים וגם בתל אביב. בועז צאירי
שם: צאירי בועז מסעדה : סאקורה ירושלים וסאקורה תל אביב
עבודות קודמות: מסעדות סושי שונות ביפן לימודים: תואר שני בגיאוגרפיה ותכנון עירוני. סגנון: יפני מנת הדגל: קרפצ'יו דניס לעולם לא אבשל: חומר מזון לא טרי. השראה: יפן חומרים אהובים: ירקות מיוחדים דגים הקהל הישראלי: קהל טוב, בסאקורה זה גם קהל נאמן שמבין באוכל. חלום: להביא עוד ועוד חומרי גלם טובים מיפן כמו בעבר. קינג גורג 79, תל אביבטלפון: 03-6212900
יפו 31, חצר פיינגולד, ירושליםטלפון: 02-6235464
האיש והבשורה