מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מאמרים ראשיים > מסעדות מומלצות> כתבת ביקורת על קייטרינג שירת הסירים של השף ירון חן

שירת הסירים


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

"שיפודי עוף מיוחדים שתובלו בפפריקה מעושנת מתוקה ושמן ארגן המיובא ממרוקו. אין ספק שהשמן המיוחד "הקפיץ" את המנה ונתן לה את הטוויסט המיוחד..." קרין אביב במפגש אישי מעניין עם ירון חן מ"שירת הסירים - סדנאות בישול וארוחות שף"

ערב בצפון הארץ, ציוץ צרצרים ברקע, צופים מהחלון הענק לחורש הטבעי, מגבת לבנה עוטפת את גופיכם עת סיימתם לשכשך בג'קוזי הענק. סצינה מוכרת לצימריסטים. רעב מגיע לעת ערב, אבל איפה אוכלים בצפון?

חשיבה מחוץ לקופסא תוביל אתכם להחלטה שאין צורך לצאת למסעדת שף יוקרתית אלא להביא את המסעדה אליכם, דבר המאפשר, באופן טבעי, כמויות יין גדולות מהרגיל שיכולות להתלוות לארוחה, כי הרי לא צריך לנהוג הביתה בתום הארוחה. את כל החוויה המיוחדת הזו ועוד מציע השף ירון חן מ-"שירת הסירים - סדנאות בישול וארוחות שף".

ירון, שף בעל ניסיון במספר מטבחים וסגנונות, מציע לבשל לכם ארוחת גורמה עשירה בניחוחות וטעמים אצלכם בבית, בצימר, או באירועי בוטיק עד 50 איש. לא משנה להיכן תזמינו אותו לבשל המוטו יהיה ליווי האירוח באופן מקצועי, אדיב, קשוב וכל זה לצד מתן שרות בגובה העיניים. בנוסף, ירון מציע אפשרות של סדנת בישול פרטית, שבה הוא מגיע עם כל הציוד הנדרש, ויחד אתכם יוצר מאכלים בסגנון המטבח שאתם אוהבים.

התפריט של הקייטרינג מכיל טעמים מהמטבח האיטלקי המסורתי, הארץ ישראלי המתוחכם והאסייתי הפיקנטי. ניתן לבחור מבנה של ארוחה מלאה או ארוחה המתבססת על טאפאסים. מראש קובעים עם ירון השף את התפריט וכל שנותר זה להנות מארוחה המורכבת מפרודוקטים איכותיים שנבחרו בקפידה רבה על ידי השף, כך שמובטחת לכם הנאה קולינרית.

לאירוח המיוחד הזמנתי איש מיוחד שיחווה את דעתו על השף. לאיש יכולות ראיון מוכחות ולכן השיחה קלחה. בעודנו שואלים ולומדים עוד על ירון, החלו מנות הטעימה לזרום. התחלנו עם לחמניות חלב לבנות ורכות, שהזכירו מראה של עננים רכים וקטנים שפשוט אבל פשוט חייבים לטעום מהם. בחירה מיוחדת ולא שגרתית.

סלט קפרזה עם פסטו, מוצרלה ביבי ועגבניות שרי היו לשגרירי המטבח האיטלקי. הסלט היה טרי, קליל ומתאים מאוד לעונה החמה שבה אנו נמצאים. סלט סלק מאודה שהגיע חם עם בזיליקום ובצל סגול תובל בשמן שום וחומץ בלסמי. שילובי הטעמים היו במינון הנכון, עדינים, השתלבו יחד זה בזה ונעמו מאוד לחיך.

לאחר שסיימנו עם נשנושי הפתיחה והסלטים, הגיע הזמן לדבר המרכזי של הארוחה - הבשר. כאן זכינו לראות את השף ירון מטפל במסירות בבשר, מתבל במקצועיות, ומניח על האש. אז מה טעמנו? שיפודי עוף מיוחדים שתובלו בפפריקה מעושנת מתוקה ושמן ארגן המיובא ממרוקו. אין ספק שהשמן המיוחד "הקפיץ" את המנה ונתן לה את הטוויסט המיוחד.

והרי אי אפשר לסיים ארוחה בלי איזה קינוח מתוק. ירון בחר לפנק אותנו בקינוח שייקח אותנו לטעמים של פעם, טעמים שכיף להיזכר בהם. בזה אחר זה לקחנו את פצפוצי האורז העטופים ברוטב שוקולד, כדור אחר כדור, עד שלא נותר דבר בצלחת.

ההנאה הגדולה של ירון היא לראות את האנשים נהנים מהאוכל שלו, הוא מחכה להבעה בעיניים שאומרת הכל. אז אם בא לכם להתנסות בחוויה שונה תזמינו את ירון. הוא יגיע בשמחה לכל צימר או לכל דירה ברחבי הארץ.