מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

עשה זאת בעצמך


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

רוצים ללמוד להכין קינוחי שוקולד מרהיבים או להוציא תחת ידכם פסטה טרייה או לה לה? זה הזמן לסדנת בישול

רוזמרין
האקדמיה לבישול ולאפייה רוזמרין נמצאת בבירת הנגב ומציעה לתושבי הדרום סדנאות בישול מגוונות בהנחיית טובי השפים-מנחים בענף, כמו למשל יניב גור-אריה, שנחשב לגורו בתחום. בשישי הבא, ה-19.1, יעביר גור אריה ברוזמרין סדנת שוקולד, שנקראת ''לא למקצוענים בלבד'' ובה ילמד את המשתתפים להכין קינוחי שוקולד מקצועיים, כמו קרמבו שוקולד תורת בית, בראוני'ז עם מוס שוקולד לבן וטופי קרמל או ג'נדויה חמה עם קרם פרש ונילה ופירות יער. את מחשבון הקלוריות נא להשאיר בבית.
הסדנא מתקיימת ב-19.1, בין 10:00 ל-14:00 ומחירה 199 ₪ למשתתף.
רוזמרין
רמב''ם 35, באר שבע
טלפון: 057-7637958

קרוסל
סטפן, השף והבעלים של מסעדת קרוסל ברעננה, שימש במשך שנים כמורה בבית הספר לבישול תדמור ועוד קודם בישל במסעדה משלו בצרפת. את שני הדברים הוא משלב יחד במסעדה האינטימית שלו, שמתמחה באוכל צרפתי כשר. סדנאות הבישול שלו נערכות בשיטת ההדגמה החיה, כשסטפן מלהטט מול המשתתפים במשך שעתיים וחצי ומפרט באוזניהם את שלבי ההכנה אחד אחד. בסוף הסדנא מקבלים המשתתפים את המתכונים הביתה ומוזמנים להשתתף בארוחה ממעשה ידיו.
ניתן להזמין סדנאות בישול בכל יום, בתיאום מראש, לקבוצות של שישה עד עשרה משתתפים. משך הסדנא כולל הארוחה הוא כשלוש שעות ומחירה, 120 ₪ למשתתף.
קרוסל
רמבם 2,פינת אחוזה, רעננה
טלפון: 09-7460586

מעוז הגרעין והתבלין
במוסד הירושלמי שהוא מעוז פיצוחים, הקטניות, האגוזים והתבלינים, מתקיימות גם סדנאות בישול. הסדנאות מתקיימות בכיתת בישול, מול שולחן ארוך ובמטבח מאובזר לעילא ומועברות על ידי שפים מומחים בסגנונות בישול שונים. בין הסדנאות שיתקיימו במקום בחודש הקרוב יש סדנת סושי ואוכל יפני שתועבר על ידי שרון טסוקיג'י (21.1 ), סדנת קישוט עוגות בבצק סוכר (22.1), סדנא בה ילמדו לבשל ארוחה איטלקית בת ארבע מנות בשריות (23.1) ועוד. בסוף כל סדנא מוזמנים המשתתפים ליהנות מהארוחה שהוכנה בסדנא המוגשת בליווי יין.
כל הסדנאות מתחילות ב-18:00, ומחירן 140-200 ₪ לאדם ו-280-380 ₪ לזוג.
מעוז הגרעין והתבלין
היצירה 7, מבשרת ציון
טלפון: 02-5335067
לרישום לסדנאות בישול ואפייה, 052-5077705

קרדינל
אלי טראב, נער הפלא של עולם השוקולד הישראלי ומי שעומד מאחורי קרדינל, מקיים בחנות הבוטיק הקטנה והמתוקה שלו ברחוב אבן גבירול בתל-אביב סדנאות שוקולד חווייתיות בכל יום ראשון. בסדנאות החווייתיות לומדים להכיר את סוגי הקקאו השונים, לומדים לטעום שוקולד (גם אם נדמה לכם שאתם מומחים בתחום) ומכינים טראפלים ופרלינים שמחולקים בסוף הסדנא למשתתפים.
סדנאות השוקולד החווייתיות מתקיימות מדי יום ראשון ב-18:00, ומחירן 220 ₪ למשתתף. יש להירשם מראש.
קרדינל
אבן גבירול 60, תל-אביב
טלפון: 03-6958612