לארא הינו ביסטרו שף ירושלמי בניצוחו של השף והבעלים ליאור חפצדי. לארא מציעה מטבח ישראלי ים-תיכוני עם נגיעות אירופאיות אותנטיות ובתפריט ישנם מגוון ספיישלים מתחלפים. המסעדה ממוקמת בחלל ירושלמי אותנטי וניתן ליהנות מכישורי השף בשל המטבח הפתוח במסעדה. במקום ניתן לערוך אירועים- במסעדה קיימים 55 מקומות ישיבה, 25 מקומות בחוץ וחדר VIP המכיל 15 מקומות. בנוסף, ניתנים שירותי קייטרינג עם מגוון מנות הבית ואפשרות להתאמת תפריט מיוחד לאירוע.
מסעדת בשרים, שיפודים וסלטים מיוחדים.
גלידריה בנווה שאנן שבחיפה המציעה מבחר רחב של גלידות, קינוחים ועוד
בלב המושבה הגרמנית בירושלים שוכנת מסעדת לה בוקה, מסעדה לטינית כשרה. קונספט המסעדה הינו לטיני חדשני ומשלב בהצלחה טעמים וריחות ממדינות שונות. תפריט המסעדה מתמחה בסגנון פיוז'ן לטיני ומציע מגוון מנות המאפיינות סגנון זה.
מסעדת לה ביפטק הינה מסעדת בשרים ודגים כשרה. המסעדה ממוקמת בנתניה, על טרסה יפהפיה עם נוף פסטורלי שמשקיף לים. במסעדה לה ביפטק תוכלו ליהנות מתפריט בשרים ודגים כשר המציע מבחר סלטים, בשרים, דגים, פסטות ועוד.
La Guta אירועים, מבית היוצר של מסעדת לה גוטה, שוכנת במבנה לשימור בלב ירושלים, ומציעה חוויה קולינרית וייחודית עבור כל אירוע, פרטי ועסקי. מטבח האירועים של לה גוטה הינו מטבחה של גוטה בן שמחון המובילה תפיסה קולינארית איכותית חמה ומשפחתית ללא פשרות.
מסעדת לה ויטה בירושלים מכילה עד 150 אורחים באווירה אותנטית וקסומה באירועים מסוגים שונים: טקסי חינה במיטב המסורת המרוקאית, בר/בת מצווה, בריתות, אירועי ועדי עובדים, ימי הולדת, מסיבות משפחתיות, שבע ברכות, שבת חתן וכד'.
"לה טרטוריה", מסעדה איטלקית חלבית ומשפחתית שנפתחה באוקטובר 2006, היא התגשמות חלומם של זוג רופאים צרפתיים – תזונאית ורופא משפחה – שעשו עלייה לארצנו זה מכבר. המסעדה ממוקמת במרכז רעננה, מול מתחם יד לבנים, והיא מעוצבת בטוב טעם, עם נגיעה אישית של בעליה. המקום, המואר ברכות, הוא אינטימי ומאוד ביתי, תמצאו בו שולחנות ערוכים בקפידה, מחופים במפות לבנות, וחלל פנימי לא גדול מידי, המאפשר הצצה אל המטבח. האווירה האירופאית באה לידי ביטוי גם בשירות האדיב והמקצועי.
בר בוטיק ומסעדת בשרים כשרה בניחוח צרפתי-יוקרתי. בניצוחו של השף הנס פיטר.