אנו במחלבת בארי מייצרים גבינות בוטיק בעבודת יד ושיטות מסורתיות. הגבינות שלנו עשויות חלב בקר מלא עשיר ואיכותי, המגיע מרפת בנגב הצפון מערבי.
מחלבת דשן הינה המחלבה של הרב החלבן. בחנות המפעל מוצרים ייחודיים מתוצרת המפעל וגבינות גורמה איכותיות.
מחלבת צאלה הממוקמת בצמוד למושב עין הבשור, מעניק חוויה לכל המשפחה שכוללת סיורים במחלבה עצמה וכמובן שיש לאורחים אופציה לאכול את הגבינות הטריות והטעימות ישירות מהרפת.
מחלבה הממוקמת בלוטם. מבחר עשיר של גבינות, מתוקים, לחמים ועוד.
מחניודה הינה מסעדה ים תיכונית עונתית הממוקמת ליד שוק מחנה יהודה בירושלים. על התפריט במחניודה אמונים שלושה שפים ירושלמיים בעלי רזומה עשיר: אסף גרניט, יוסי אלעד ואורי נבון. התפריט במסעדה משתנה ומבוסס על חומרי הגלם המובחרים שנאספים על ידי השפים מידי יום בשוק הסמוך. במסעדה מטבח פתוח ששם את האוכל במרכז ונותן לסועדים ליהנות מהשואו.
בר אוכל קטן ושכונתי בכיכר מסריק בתל אביב. מציע מגוון רחב של יינות מכל העולם, משקאות אלכוהוליים ובירות מהחבית לצד תפריט של השפית יעל קוטי.
"מטבח לילה" הינה מסעדה חדשה בבעלותו של השף יואב בלימן ברחוב לילינבלום בתל אביב. המסעדה משלבת אוכל ברמה גבוהה, לצד אלכוהול איכותי, ומיועדת לבני כל הגילאים. בין המנות ניתן למצוא: סביצ׳ה דג לבן קוביות עגבניה, פונדו חזה עוף לטבילה ברטבים מתחלפים, שרימפס בבירה וצ'יפוטלה ועוד.
מסעדה הממוקמת במשק ופועלת פעמיים בשבוע. למקום יש אווירה שונה וכיפית. בתפריט ניתן למצוא בשרים, יינות ועוד
"מטה במדבר" מסעדת שף איטלקית חלבית וכשרה המשלבת אוכל איטלקי לצד אוכל תאילנדי עם ניחוח ים תיכוני. התפריט מורכב מחומרי גלם משובחים, פסטות, לזניות, רביולי וניוקי אשר מיוצרים בעבודות יד, לצד פוקאצ'ות טריות שנאפות מידי בוקר וסלטים מפנקים. כמו כן קיים במקום ספא מפנק