מעדניית בוטיק שמציעה: גבינות ממשקים ישראליים סלטים במשקל זיתים במשקל בגטים צרפתיים פשטדות - דגים מעושנים - מטיאס - הרינג כבוש / במיונז / לקרדה / טונה פרוסה מעושנת / איקרה - עלי גפן באורז, שום, נענע ולימון
דרלי'ס היא עסק פרטי ואישי המספק קציצות טבעוניות החל מהמבורגרים עד לקציצות שילדים פשוט ילקקו את האצבעות ויבקשו עוד. הקציצות נעשות בעבודת היד ועם המון אהבה ואכפתיות על ידי בעלת המקום שני דרלי.
מסעדת "האגוז 1" בפיקודו של השף גלעד לחיאני הינה מסעדת גורמה חלבית הראשונה בקרית גת. "האגוז 1" נולדה מתוך אהבה לקולינריה ומציעה מנות מוקפדות בהשראת המטבח האיטלקי בדגש הוא על חומרי גלם טריים וטבעיים. התפריט עשיר והכי חשוב טעים: הכל מיוצר במקום עד לפרטים הקטנים ביותר. במקום מכונת פסטה חדישה ועמדת האפייה שממוקמת ב"אקווריום", שדרכו אפשר לראות את עמדת האפייה הייחודית שתעבוד לעיני הלקוחות ותאפה לחמים,פיצות, פוקאצ'ות ועוד. התפריט מכיל מבחר דגים בדגה יומית בטעם ומרקם חלומי.
מסעדה יים תיכונית המתמחה במאכלי עדות טעימים במיוחד ורסטיליות בדמות : קובה עם שבבי סויה , קוסקוס טעים, חומוס וסלטים בריאים.
בר יין ואוכל חדש, הממוקם במתחם שרונה, במבנה טמפלרי היסטורי. הוא כולל חצר קטנה המובילה למרתף בעל שני חללים: בחלל אחד ישנו בר קטן ובשני מערה אינטימית עם חפצי נוי ועתיקות
מאפייה שהוקמה בשנת 2004 ע"י דני שאול וענת דלל, דור שלישי לאופים. הניסיון, שנות הידע הרבות ושילוב תהליכים מסורתיים ושיטות אפייה חדשניות הובילו למגוון מרהיב של סוגי מאפים, לחמים בטעמים, מאפי בריאות, מאפים מקמח מלא, עוגות, עוגיות ועוד.
ברוכים הבאים למסעדת האותנטית בעיר באר שבע בניצוחו של השף יקיר מסרטי. המסעדה ממוקמת במרכז רסקו והיא מסעדת שוק שעם הזמן הפכה לבית של אוכל. בין מנות התפריט ניתן למצוא מנות מוקפדות לצד מנות מהמטבח של אמא.
המסעדה בכשרות הרבנות עפולה, מוצרי עוף מהדרין, בשר חלק בית יוסף, ירק חסלט.
סמוך למרכז העיר שוכנת לה מסעדה קטנה ואותנטית, המגישה מגוון מאכלים המזוהים עם העדה התימנית. מסעדה עם מסורת ארוכת שנים...