מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > חדשות מבצעים ומבזקים מעולם המסעדות > חי שוורץ נבחר לנשיא החדש של אגוד השפים הישראלי

חי שוורץ נבחר לנשיא החדש של אגוד השפים הישראלי


מוקד הזמנת אירועים במסעדות
בטקס המליאה של איגוד השפים הארצי, אשר נערך במלון תדמור בהרצליה פיתוח, הודה הנשיא הנכנס חי שוורץ למ"מ מנכ"ל תדמור אמיר נוראל על האירוח ואמר: "הקשר מול גופי תעשייה מקצועיים ושיתופי פעולה עם נותני החסות יזרימו חמצן לקופת האיגוד ויאפשרו לנו להקים דור צעיר ומקצועי של שפים".
בית הספר למלונאות תדמור ארח את משתתפי הטקס סביב בריכת המלון, עם שולחנות עמוסים כל טוב של חברות נותנות חסות לאיגוד השפים, ביניהם "נורקת".
משם המשיכו השפים לאולם המליאה, שם הציג הנשיא הנכנס את חזונו ומטרות האיגוד.
מ"מ מנכ"ל תדמור, אמיר נוראל, ברך את הנשיא הנכנס והציג את הסכם שיתוף הפעולה של בית הספר לקולינריה תדמור עם איגוד השפים.
בית הספר למקצועות הקולינריה תדמור חתם לאחרונה על הסכם שיתוף פעולה נוסף עם אגוד המסעדות. מטרת שיתופי הפעולה של תדמור, לקדם את ההתמקצעות בענף הקולינריה ולתמוך בעוסקים בענף.
בית הספר תדמור, (חברה ממשלתית משנת 1962), ממוצב כבר חמישה עשורים כמוביל בתחום הגסטרונומיה וניהול בתי מלון והפך למרכז ללימודי מלונאות, אומנות הקולינריה והפקת אירועים.
בוגרי תדמור הינם שפים מובילים במסעדות המפורסמות בישראל.
בית הספר מייצר מגמות של חדשנות בתחום האירוח והגסטרונומיה ומספק כלים להתמודדות עם אתגרים עתידיים בענף.