כשיורדים מנחלת בנימין, איך שנגמרות חנויות הבדים מציצה מהפינה הימנית פביאנה, מותק של מסעדונת עם שולחנות מרובעים, טרטוריה אמיתית של פסטה טרייה. פסטה ברוח הפסטיבל וברוח טובה בכלל.
ציפורן, קינמון, אניס, קימל ואגוז מוסקט. זו לא רשימת מכולת. זו תערובת התבלינים המיוחדת לתה הבית במסעדת מטעמי התאומות על הר שכניה.
בכל שנה זה מגיע, ואתם לא מפסיקים לרצות להשתפר? הנה מתכון מדהים של אזני המן מהפורומים שלנו
הקונספט של המסעדה הוא אוכל תאילנדי מהיר שמוכן לפי הזמנה. בעת ההמתנה, הקצרה יחסית (פחות מ-10 דקות) אפשר גם לראות כיצד מקפיצים את האוכל בווק – חוויה נחמדה כשלעצמה.
זה הזמן לקנות משקל בייתי למטבח, אם עוד לא קניתם כזה ולהתחיל לבשל לפי מידות עם הילדים.
המאפייה פועלת במסגרת בית הילדים ''נווה חנה'', המהווה בית לעשרות ילדים שאינם יכולים לגדול בבתיהם מסיבות שונות. כחלק מהתפיסה החינוכית של המקום, הגה הצוות את רעיון המאפייה
יש! ''פסטיבל הארטישוק''. ביזארי ככל שזה נשמע, מסתבר שבאיטליה חוגגים אותו כבר דורות. עכשיו נמצא גם מגדל ארטישוק ישראלי, שהחליט שמה שטוב לבמביני של נפולי והסביבה יכול להתחיל מסורת חדשה גם אצלנו
הנה מתקרב לו עוד יומולדת ובשלל הפעילויות והליצנים תוכלו להזמין לילדכם גם עוגה כמו שהוא רק חלם עליה: מינימום מאמץ, במקסימום מקצועיות.
את הפסטות עושים במקום, כלומר מכינים במטבח את הבצק ויוצרים ממנו רצועות בצורה הרצויה במכונת פסטה. תהיתי אם אפשר להרגיש את ההבדל- ואפשר גם אפשר. המרקם של הפטוצ'יני שלי היה מצוין, אל דנטה והמנה עצמה הייתה מגוונת טעמים ופיקנטית מעט.
רצינו שמישהו במסעדה יאמץ אותנו, אבל התביישנו לבקש אז הזמנו קינוח כתחליף. שטרודל תפוחים ולפתן בתיה, שהכיל תפוחים, שזיפים, צימוקים ומשמשים. אפילו בריטני ספירס שהתנגנה ברקע נשמעה באותו רגע כמו פולניה גאה.
אם כבר גמרתם להדביק, לפסל, לצייר ולגזור בסלון, זה הזמן להכניס את הילד שלכם לסוד הקובה. היא טעימה, מזינה, עגולה וילדים מתים עליה. מתכון פשוט ואותנטי
גם הילדים באל גאוצ'ו הרצליה מקבלים יחס הולם: ארוחת ילדים תעלה 44 שקלים, ויש מגוון של מנות שהבררנים יכולים לבחור ביניהן: המבורגר, חזה עוף, צ'וריסוס, שניצל או ספגטי. מקבלים גם סלט, קינוח ושתיה- בהחלט דרך טובה לחנך את הילדים לבשר טוב עוד כשהם קטנים.
אני קיבלתי צלחת גדושה בכבדים, שהיו מתובלים היטב והוגשו עם סלט ירקות גדול וצ'יפס. כמה מבני המשפחה שכבר סיימו את הפנקייק התעלמו מהאיסור ועזרו לי לחסל את המנה שלי.
כשמתחיל החורף והפומלות הראשונות יוצאות לשוק, הפומליות בעץ שלנו מבשילות, והמטבח הופך למפעל קטן לקליפות מסוכרות. רק כשאין לי קליפות במקפיא המפעל עוצר למספר ימים.
את פנינו קידמו 3 חמורים וגמל אחד, חביב להדהים, שני כלבים אחד מעורב והשני גזעי, שהתגלה כנשמה מתוקה. אחרי סיור שכלל פינת חי, שאת חלקה בנו הילדים מבוץ, ועוד דברים מאוד מעניינים בחצר הגדולה הגענו לאוהל גדול שממנו יצאה ארובה, ובפנים: הפתעה.
מצד אחד, יש שם את ההיצע המוכר והאהוב על ילדים של פיצה-פסטה. מצד שני, התפריט כל כך מגוון ומלא הפתעות, שגם ''ילדים גדולים'' והרפתקני חיך, כמוני וכמו שותפתי הצעירה לארוחה, ייהנו בו מאוד.
חוץ מלאכול סופגניות, תדעו שילדים נהנים מאוד לקשט אותן. כחלק מפעילויות החנוכה תוכלו לארגן לילדים הפרטיים שלכם, בשיתוף עם ילדי השכנים סדנת קישוט סופגניות
כשאדם חי בצורה שאני חיה בה לאחרונה (יענו לא חוזרת לבית של ההורים, עובדת רוב הזמן, ולא בשעות נורמליות, וחווה התקפי רעב בשעות מוזרות ביותר של הלילה), הוא נאלץ להתמודד עם הרבה הזמנות של אוכל. הדבר הדומיננטי ביותר שמזמינים, מן הסתם, הוא פיצה.
בזיכרון העמום שכנה העובדה כי בית הפנקייק המקורי מציע עוד כמה דברים לקיבה רעבה מלבד פנקייק. ואכן, הזיכרון לא שיקר אם אתם באים עם הילדים, דעו שיש אפשרות לארוחת ילדים במחיר מצחיק של 16.5
הכנת מאכלים בריאים וטעימים לילדים אינה חייבת להיות טרחה גדולה. עשר דקות- רבע שעה גג עבודה
הקטנה שלנו, כבר לא קטנה בכלל, היא בת שש. יש לה גדודי חברות לבושות בלבן וורוד, ויתר על כן (תסלחו לי על האמת) יש לה גדודי חברות בלבן ובוורוד שכבר ראו הכל: הן ראו יומולדת ברבי, הן אכלו מעוגת בראץ והן ליטפו חיות ביומולדת חיות.
כמו בכל שנה , בתאום מושלם עם העופות הנודדים, הגיע שוב זמן המסיק. בכל רחבי אגן הים התיכון, מתכנסים המוסקים ואוספים ברוב עמל את תנובת הפירות
מה זה: יש לו שלושים ראשים, עושה המון רעש ובלגן, זז בבת-אחת לכל הכיוונים, וכשהוא הולך שמחים שסוף סוף נגמר היום הולדת?
פשוט אחרי הנסיון שהיה לי, נדרתי נדר להביא לכל יולדת שאני אוהבת, אוכל לימים הראשונים בבית....
''לא רוצה פסגטי (ספגטי) כאלו, רוצה פטישוני!'' מוחה בתי בת הארבע, שהפכה, במחי יום בישול אחד בגן, למומחית לבישול איטלקי